Kiszállásnal előveszi a pénztárcáját, és a kezembe nyom 180 ft-ot...ennyivel tartozom neked ugye? Nézek rá kérdően, hogy miről beszelsz? '''A Sprite meg a cigi...együtt többe került, mint 600 ft''.

Re:...Fo beszedtemaja a penz volt

Elsokent: elnezest az ekezetek nelkuli levelert, angol billentyuzetem van, igy ekezetek nelkul irok. Ami pedig a szakitast illeti, a tortenet a kovetkezo.

Srac, tokeletes kulso, mar-mar el sem hinne az ember, hogy ilyen pasi van, mintha egy modell fenykepet bamulnad egyfolytaban, gyonyoru mosoly, kedves, intelligens, jo anyagi hatterrel....es persze az idealom, szoke haj, kek szem...magasabb tolem, tehat hordhatok magassarkut (sajnos eleg nagyra nottem az atlag magyar ferfihoz kepest...vagy csak en fogtam ki eddig torpeket...de azert troll vagy jeti...vagy akarmit is mondanatok ram: szoval az nem vagyok). Szinte el sem hittem, hogy ilyen pasi van: es persze foglalt. Sebaj, nagyon megerintettem a fantaziajat, 1 heten belul szakit a baratnovel, akivel amugy is haldoklott a kapcsolatuk elmondasa szerint. En nem kenyszeritem semmire, dontson a sajat belatasa szerint. Hat szakitott. De jo, rozsaszin kod, minden...meg akar bele is szerethetnek..nalam az nem tortenik egyik naprol a masikra, szuksegem van egy kis idore, kiismerni a masikat stb. Tok jo allas, amivel szabadon repkedhet kulfodre...meg persze hozzam is, a tavkapcsokban amugy sem nagyon hiszek, de ha rendszeresen latjuk egymast azert az megis jo.

Elso randi utan nem tunik fel sokminden....persze csokolni nem tud a macho, az egesz fejem nyalas lett tole, de elnezem neki, hiszen maga a tokeletesseg ez a pasi. Masodik, harmadik, sokadik csok utan mar kezd kinos lenni, hogy egyfolytaban az arcom kell torolgetni...de meg mindig a rozsaszin kod.  Elso alkalom: hidegzuhany: meg sosem volt csajjal....26 evesen. Fura, foleg ha az ember az osszkepre figyel, mennyire jo pasi....na mindegy, leszek en a tanito neni. Amugy sem szabad eloiteletsenk lennem...Es akkor ezek a dolgok, kisebb nagyobb aprosagok  magukban fel sem tuntek volna nekem, ha nem jon az idegesito tulajdonsag, amihez a kovetkezo kerdes tasrsulna: mennyivel is tartozol?

Hm, mindig is azzal kerkedett, mennyire jol keres, milyen fiatalon mekkora karrier, milyen jo, hogy semmire nincs gondja. De jo neked, en meg meg egyetemista, melozok suli mellett mint egy nemnormalis, hogy mindent ki tudjak fizetni es meg latogatoba is tudjak hazamenni szuleimhez. Persze most johetnenek a gunyos megjegyzesek, hogy minek tanulsz kulfoldon, meg ha tudod milyen draga akkor ne panaszkodj, tudtad mibe vagod a fejszed. Igaz is lenne, tudtam pontosan mibe vagom a fejszem, es sikerult is mindenre felkeszulnom, mindent ki tudtam fizetni ugy, hogy meghuztam a hatart, mennyit adhatok ki havonta ''luxus termekekre'': ertsd csokolade, egy-egy gyorskaja, ha nincs idom szendvicset csomagolni reggel, uj ruha alkalmankent, vagy egy-egy kiegeszito a lakasomba...ezek olyan dolgok, amiket az ember egyszer-egyszer megengedhet maganak. es sikerult gondosan beosztani a kis penzem, hogy azert legyen vmi elvezet is az eletemben.

Aztan jott o. Egyszer fizetett nekem egy 5 euros tetelt az egyik boltban, mert epp nem volt nalam kp, es a kartyas fizetorendszer epp nem mukodott. Megigertem neki, hogy amint talalok automatat, azonnal veszek le penzt, es visszafizetem neki. Korulbelul fel ora telhetett el, hogy elhagytuk a boltot, es meg egy automatat sem talaltunk mivel  vasarlas utan nem a kozpiont fele vettuk az iranyt, de o mar tette a megjegyzest, hogy emlekszem-e meg, hogy 5 euroval tartozom neki. Persze...megadtam neki, amugy sem vagyok olyan, hogy ados maradok...valahogy kenyelmetlenul erzem magam szoval gyorsan automata kereses, penzlevetel, koszonom, itt az 5 eurod.

Masodik latogatasa alkalmabol kitalalta, menjunk el vacsizni.Jeleztem, hogy nem allok az anyagi helyzetem magaslatan...de jol van, gondoltam meghuzom az ovet a nacimon...epp aznap vettem meg a repjegyem haza a szuleimhez, es mivel abban a honapban nem volt sok munkam, igy a keresetem sem volt tul nagy...de egye fene, majd nem veszek ruhat, csokit, lampat...kit erdekel, itt a pasim...menjunk vacsizni. Megemlitem neki, hogy eleg sok penzbe fog ez nekem kerulni ahhoz viszonyitva mennyit keresek...az o valasza: miert, nekem is a fizum harmadaba kerult a repjegy, hogy lassalak teged? (ja, Malev, 1 nappal indulas elotti foglalas, persze, hogy magas az ar, dehat kertem en, hogy jojjon? Persze jo volt latni, de nem minden aron, ha kenyelmetlen neki, en nem fogok hisztizni).

Na jol van...akkor mar egyre furabban kezdtem ranezni, legyen hat. Hangulatos kis etterembe mentunk, legyen minden, eloetel, foetel, desszert, bor. En nem szeretem a bort, jelzem neki, nem baj, neki jo lesz, megissza az en poharam is. Ok. Nezegetem az etlapot, mi passzolna a penztarcamhoz...kivalasztom azokat a dolgokat, amik nem kerulnek sok penzbe, raerek en flancolni, ha majd milliomos leszek, gondolom. O persze rogtom nagy kanallan elvezi az eletet, mindenbol a legdragabb, extra dolgokkal. Legyen, o pneztarcaja, kit erdekel. Hat fizetesnel engem erdekelt...felesbe megyunk? Ugy am....fizethettem az o reszet is, mar ami a fele osszegnel tobbe kerult. Nyelek egyet, nem banom. A borravalobol tartozok meg neki 49 centtel, visszakeri. Boltba vasarlas...minden az en kontomra megy, hiszen vendeg, nehogy mar o fizessen. Rendben, kifizetem. O vesz ajandekokat haza, en meg fizetes kozben elfelejtem, hogy tojas is kellett volna. Az ajandekait maganak vizette, utanam allt a sorban, igy visszakuldtem tojasert. Mire visszaert a kasszahoz, addigra en mar fizettem a kajakert...nez ram nagy szemekkel, mi legyen a 6 tojassal.....fizesd mar ki b...d meg! Fanyalog, kifizeti...ejnye, en csunya kifizettem vele a 6 tojast...de a kenyer, a tej, a sajt, a felvagott, a croissant meg a franc tudja meg mi, mind nalam landol. Dehat, meg mindig ugy gondolom, vendeg, en allom a szamlat. Persze ez a '' visszakerem toled a penzt'' dolog mar kezd feltunni.

Legkozelebbi talalkozas otthon: Budapest, korut. Ehesek leszunk...egyunk vmit. Van vmi otletem? Kerdi...persze, mondom, en jarok minden nap a kozpontban, merthogy en lakom Budapesten. Nem baj, volt otletem, kajaljunk gyrost, es tudok is egy helyet, ahol fincsi a kaja. Nalam csak 10000 ft, egyben, a ket gyros osszesen 1200 ft....600 fejenkent, ugye? Kinyitja a penztarcajat, elore szolok neki, hogy nincs nalam kisebb cimlet, fizessen mar helyettem, megadom neki, amint felvaltom a penzt valahol. Persze, de kerhetjuk kulon szamlara is, hangzik a valasz...ok. Sajnos a gyros bacsi nem hallotta nagyvonalu baratom ekes szolasat, igy egybe szamolt. Sokan alltak mogottunk, nem akartam azzal cseszegetni szegenyt, hogy kulon fizetnenk. Baratom nagy boci szemekkel: akkor most mi legyen, van nalad apro? Nincs bakker, csak tizezresem, amit anyuektol kaptam. Megkerdem, mi a baj, nincs nala eleg penz...Ja de van, csak akkor hogy fizessunk? Basszus...fizesd ki, eskuszom megadom a penzed (ezt mar mergesen es jo hangosan, de nem kiabalva jelentem ki...mindenki csak ra nez...o meg eg, mint Ausztralia bozottuz idejen..jo-jo, nem azert kerdeztem, hangzik a valasz).

Kajalas utan kocsmazas: mit kersz, kerdem tole? Meghivlak, ugyis tartozom neked 600 ft-tal. Sprite-ot, hangzik a valasz, meg ugyis tartozol meg, hozz egy doboz Lucky Strike-ot. Ok. Megrendeles elintezve....tovabb nem nagyon beszelgetunk....este felajanlja, hogy elvisz a baratnomhoz, akinel megszalltam, mondom neki, nem kell. Ragaszkodik hozza, rendben. Kiszallasnal eloveszik a penztarcajat, es akezembe nyom 180 ft-ot...ennyivel tartozom neked ugye? Nezek ra kerdoen, hogy mirol beszelsz? '''A Sprite meg a cigi...egyutt tobbe kerult, mint 600 ft''....visszaadom neki a penzt, kisszallok a kocsibol, majd a lehuzott ablaknal visszaszolok neki: ''a vendegem voltal, ennyit megtehetek a (volt) pasimert!'' Utana nem hivtam, nem maileztem neki...o jott masfel honap mulva a kerdessel: de hat miert? ''Mert mindenbol csak azt nezted, hogy mennyivel tartozom neked, meg hogy mikor adom meg, holott tudod, hogy sosem voltam adosa senkinek sem hosszabb ideig mint egy nap.'' Furan mered maga ele...''ezt meg senki sem mondta nekem, a kollegaimat is rendszeresen meghivom kavezni.'' '' Hat eleg nagy gaz, hogy a baratnod meg egy gomboc fagyit sem kapott toled, meg hogy meg azt a nyomvadt 49 cent borravalot, amivel tobbet fizettel is visszakerted tolem!''