Három őrült, vibráló, színes, szagos, életközeli történet egy lánytól. Nem is pazaroljuk a szót, olvassatok, szavazzatok! Jut eszembe, milyen proli dolog ez a cseten ismerkedés.

Szavazás!
Melyik a legerősebb sztori?
1, Gumis
2, Pestre költözős
3, Csetelős


sziasztok!

néha-néha ránézek a blogra...gondoltam,én is megosztom veletek a 3 legszarabb szakításom.

1. Zsenge 17 éves koromban egy barátnőm révén megismertem egy szimpatikus srácot. 5 hónapig minden jól ment,majd egyszer csak az éjszaka közepén,úgy hajnali 1-kor kaptam tőle egy sms-t,hogy-szó szerint- kopjak le!:"Kopj le,te...!" Nem írom le milyen jelzővel illetett,mert a mai napig nem értem,miért jött az sms.1-2 napig kerestem,aztán lemondtam róla. Ő bevonult katonának,én meg a sulira koncentráltam. Egyszer amikor eltávon volt,összefutottunk egy szórakozó helyen,ahonnan elindultunk sétálni,majd lesmárolt.Szóval kibékültünk.Egyik este náluk romantikáztunk (gyertyák,stb...),majd reggel kikísért a buszhoz.1 hétre rá,megint elhívott magához,hogy vegyek óvszert,és vigyem el.Odaérek,leszállok a vonatról,megölelem,mire ő:
-Elhoztad?
-Mit?
-A gumit.
-El.De ezt most itt kell megbeszélnünkk?!
-Igen.Megmutatod,milyet vettél? (nem értettem,mintha nem látott volna ilyet...pff)
-Itt van.
-Kössz,ez jó lesz este.Na,megyek,mert vár a barátnőm,csá.

És elviharzott.Ha hiszitek,ha nem,először röhögtem.Aztán azért elég szarul esett.De végülis csak nevetni tudok rajta.

2. Még azon a nyáron megismerkedtem egy sráccal az egyik szórakozó helyen.Először a barátnőm után kellett rohannom,aki kiborult a pasija miatt,de 3 hét múlva újra találkoztunk ugyanott.Számot cseréltünk,2 hétig sms-eztünk,minden nap legalább 5-6-ot.Aztán 2 hétvégén találkoztunk,a 2.-on ott aludt nálam. Vasárnap este,kocsmázás és "egyebek" után fekszünk,és beszélgetünk:
ő:-Pestre akarok kölzötni.
én:-Jó,ha így érzed.Szakítunk?
ő:-Nem hiszem.Szerintem megoldjuk. (gondoltam én,hogy nem így lesz...úgyhogy el is fogadtam a dolgot)
én:-rendben.

1 hétre rá találkozunk a szülinapi bulimon ott,ahol megismertem,hátra megyünk,szex,aztán megszólal:
-Te,figyelj..ez nem fog menni.Nagy lesz a távolság,bla,bla,bla...
-Amúgy sem működött volna egy ilyen kicsi pénisszel a dolog:D:D:D
és visszamentem bulizni.Azon az éjszakán 3 pasival is kavartam,és örültem,hogy nő vagyok:)

3. Már 2-3 éve csetelgettem,de nem partner keresés céljából,amikor megismerkedtem egy sráccal.Eljött hozzám,dumáltunk...meghát persze szexet akart,de nem mentem bele.A lényeg,a lényeg...hogy 20 hónapig jártunk.Persze sejtettem én,hogy megcsal,amikor idegen lányok hívták,hogy miért késik a taliról,stb...de csak nyeltem.Aztán megkefélt egy annyira-de télleg,mindenki szerint-ronda nőt,hogy ihaj-csuhaj:) Miután megkefélte,felhívott,még a csaj lakásáról,hogy annyira szeret,meg stb...(tudni kell,hogy 2 hónapja kaptam eljegyzési gyűrűt tőle).Szóval..Felhívtam a hölgyeményt,és megbeszéltük,hogy elmegyünk a munkahelyre,ahol doglozik-elektronikus cikkeket árult- és elbeszélgetünk vele. Így is lett.Összepakoltam a cók-mókját..és elmentünk kocsival.Már messziről látott minket,hogy ketten vagyunk,de tovább gépezett,aztán a hátsó ajtó felé vettük az irányt,ahol a munkatársnője cigizett (a csaj egyébként sokszor falazott neki),és fellőkve őt,bementünk.És namit csinált ép??Hát csajokkal csetelt,és randira invitálta őket:) No,de,a párbeszéd:
szerető (rám mutat)-Ki ez?
srác:-Barátnőm.
én:-Már nem.
szerető:-Elfelejtetted,hogy van barátnőd?!Mondtam,hogy komoly kapcsolatot akarok.
És felpofozta a srácot.Én pedig otthagytam a cuccát,és leléptem a buszhoz.
Utólag tudtam meg,hogy a 20 hónap alatt legalább 6 nővel csalt meg-mármint szex is volt-,8-al kavart (ha lebukott,én,vagy a többi csaj az őrűlt exei voltunk:)),3-at pedig úgy mutatott be othon,mint a barátnőjét.Az anyja pedig falazott neki.Hát hogy lakhat egy 26 éves faszi az anyjával egy szobában,ahová a csajokat is vitte???!!:)
Később megtudtam azt is,hogy az a bizonyos "randa nő" terhes lett tőle,de a csajnak vőlegénye volt,aki Németországban dolgozott épp 3 hónapot akkoriban.Szóval...ennyit a komoly kapcsolatról,amit akart:)

Hát ennyi lenne..

Amúgy most is...jobban mondva,télleg szerelmes vagyok,és örülök,hogy megtaláltam a "foltot":)
Zsák :) (a blogon:mutant)