Vége az évnek végre. Mivel idén semmi jó nem történt, ezért nem összegezünk, mert nem akarunk egy Arany János-i hídavatást előidézni. Történetünk szilveszterkor játszódik, éppen 8 éve történt. Javaslom mindenkinek, hogy január 1-jén ne szakítson, ne koptasson. Bár a faszt nem, hiszen akkor még több sztori lesz a blogunkon! Éljen! Ismerkedjetek és szakítsatok, hajrá!

Szilveszterkor ünnepli szülinapját a történet (8 éves a drágám...), ennek alkalmából gondoltam megírom. Elöljáróban annyit, hogy csak 15 éves voltam, ez talán magyarázza a naivságom, de semmiképp nem ment fel...
Szóval jártam egy fiúval, akkor ő 20 éves volt. Nevezzük Ferinek. Persze nagyon el voltam ájulva, hogy idősebb pasim van...meg nem is volt rossz srác, szóval ki voltam tőle teljesen. Először az összejövésünk után 2 héttel dobott ki, miután lefeküdtem vele...Közölte, hogy neki csak annyi volt, mehetek a fenébe. Ez még nem is lett volna baj, túltettem volna magam rajta, ha néhány nap elteltével nem kezd el megint utánam járni és szépeket sugdosni a fülembe...persze, hogy megint járni kezdtem vele. Nem volt éppen megbízható alak, el-el tünögetett, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, ha ott volt örültem. Nem nagyon csíptek a barátai (én sem őket) de azért elviseltek, eljárogattunk ide-oda együtt. Az egyik barátja az én egyik barátnőmmel járt, ebből akadtak bonyodalmak. Megtudta, hogy ez a barátja megcsalta a barátnőmet, és elmondta nekem. Természetesen úgy, hogy "ha továbbmondod, szakítok veled". Engem viszont kötött az ígéretem, és elmondtam a barátnőmnek, hogy mit tudtam meg. Erre Feri eljött hozzánk, leüvöltötte a fejemet, hogy hogy gondolom én ezt meg mekkorát csalódott bennem, és szakított velem. Persze én telesírtam a párnámat miatta....Egy héttel később megjelent, közölte, hogy megbánta és kezdjük újra. Én meg szerelmes voltam és belementem. Pár nap elteltével elárulta, hogy azért mondta el nekem ezt a sztorit mert tudta, hogy elárulom, és ő meg szakítani akart, így akart rá jó indokot találni. Persze én még ekkor sem dobtam ki.
Egy hétvégén elmentünk bulizni. Iszogattunk, de akkor még nem volt jellemző h berúgjak (később pótoltam...;)), de nagyon próbált itatni...Az egyik barátja már nagyon be volt rúgva, próbáltam pátyolgatni de elég szarul volt. Feri meg eltűnt, otthagyott vele kettesben. Kb. másfél óra múlva megjelent és ezt mondta: "Hát ti? Nem jöttetek össze? Azt reméltem, hogy be vagytok rúgva és összekavarodtok, hogy szakíthassak veled." És én ahelyett, hogy sikítva menekültem volna ettől a baromtól, maradtam..és persze az este végére megint kibékültünk.
Volt egy csaj, akivel elég jóban volt, "legjobb barátom" státuszban (mint utóbb kiderült, persze h d*gtak), néha láttam őket együtt, de nem hittem (vagy nem akartam hinni) h van köztük valami. Elkövetkezett a Karácsony, előtte néhány nappal áthozott hozzánk néhán ajándékot h a családjának vette becsomagolnám-e. Volt köztük egy parfüm is, azt mondta az anyukájának vette. Néhány nappal később megtudtam, hogy annak a csajnak vette, akivel már akkor kavartak. És velem csomagoltatta be...szép nem??:) Mindenesetre a Karácsony még szépen telt, kaptam tőle valami ékszert, kedves volt meg minden. Elkövetkezett a Szilveszter...házibuliba voltunk hivatalosak. Egész jól indult a dolog, éjfélkor még javában ment a csókolózás meg az imádlak drágám....volt ott egy srác akit még nem ismertünk, valamelyik ismerősünkkel jött. Beszélgettem vele mert nagyon szimpatikus volt. Az én "drágám" erre annyira féltékeny lett, hogy bevert egy ablaküveget, és vérző kézzel bezárkózott a fürdőbe. Én ezt nem láttam, mert a másik szobában voltam, csak valaki szólt, hogy Ferinek meg vérzik a keze...utána akartam menni h megnézzem, de nem engedett be. Egyszer csak kijött és megint kidobott. Hazamentem sírva. Pár nappal később kiderült, hogy egy másik lánnyal volt bezárkózva a fürdőbe, akivel később járt is néhány héti januárban...azt nem tudom, mit csináltak akkor ott benn, de sejtem. Ebbe úgy belebetegedtem, hogy 2 hétig nyomtam az ágyat....Valamikor január vége felé ismét megjelent és békülni akart...de én akkor már nem mentem bele...akkor megfogadtam, hogy kerülöm a barmokat...betartani nem sikerült, de az majd egy másik történet lesz.