Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a végzet. Mi értetek vagyunk, ha már nem kell tovább a kapcsolat, közöld az egész világgal a szakítóblogon! Ismerkedjetek, szeressetek, szakítsatok!

Ez most nem egy szokásos "megíromatörténetemet" levél lesz, sokkal inkább egy kérés felétek...  Mindezekelőtt első lépésként nem akartam avval kezdeni, mint mindneki, hogy "dejóezablog", na de azért mégis élek a lehetőséggel: Óriásiak vagytok...a legutóbbi poszt is..szóval teszik a dolog:)
Nos ami a kérésemet illeti, előbb talán elmesélek valamit elöljáróban: másfél éve voltam együtt egy kedves és gyönyörű lánnyal(Tündinek hívják), nagy szerelemben, semmi komoly probléma nem volt a kapcsolatunkban, nekem úgy tűnt minden rendben van köztünk(nem változott a viselkedése, vagy hozzáállása a dolgainkhoz). Ámde egyik legjobb haveromon észrevettem pár napja, hogy valami nem stimmel, mintha kerülne...egy ideig vadul tagadott(természetesen!), aztán egyik közös esténken történő nem elhanyagolható mennyiségű alkohol elfogyasztása után "véletlenül" elszólta magát, hogy egészen odavan az én barátnőmért..Erős faggatózásom után kiderült, hogy megcsal vele az én kis mindenem, ráadásul a "kapcsolatuk" már két egész hónapja tart. Mondanom se kell abban a pillanatban egy öklös pofánbaszást, vagy egy gyomorkéselést is jobban viseltem volna!
Na szóval, térjünk a lényegre: tudom nagyon jól, hogy a barátnőm (huu...szóval "voltbarátnőm" vagy hogy is van ez)minden nap átfutja a blogotokat, és mivel két napja (ez most történt velem, hétfőn éjjel) ki van kapcsolva a telefonom (képtelen voltam/vagyok vele beszélni) nem tud elérni, és kaptam egy sms-t tegnap, hogy "ugyanmitörténtveledmiértnemakarszszóbaállnivelem?"..hát szóval gondoltam a blogon keresztül üzennék neki...ha ez lehetséges! (szakítás élőben, nektek sem kellhet nagyobb szenzáció..)
Nem akarom magamat védeni, tudom, hogy ez szemét geci húzás, és aljas módszer így tudatni a végét, de..kurvára fáj, bevallom férfiasan, és rohadt szar érzés ez nekem, szóval ennyi elégtételt megérdemeltnek érzek..másfél év, legjobb barát(nem csak futó kaland), közben mesteri színjáték, hogy minden rendben..Szar, na!
Szóval az üzenet:
Kedves Tündi, biztos vagyok benne, hogy ez majd eljut hozzád előbb-utóbb. Most már tudok róla, hogy miket csináltál a hátam mögött-két hónapnyi hosszú idő alatt..megbeszélhettük volna, ha valami rossz irányba tévedt, de nem így történt. Most se nagyon térek magamhoz, azt hittem ennél több van köztünk, és több van benned (nem csak irányomba).Számomra evvel vége a dolognak..Szakíts, ha bírsz:én nem bírtam, de valahogy tudnod kell! Ennyi..

Szóval szeretném, ha ezt megjelentetnétek, ha nem nagy kérés! Persze, ha van más izgalmasabb történet, vagy ezt ti is durvának érzitek, nyugodtan éljetek a cenzúrajoggal, de úgy érzem másom nem nagyon maradt. Előre is köszi.