Pénteken képtelenek voltunk beszámolni a történtekről, mert még az események hatása alatt álltunk. De ma összeült a szerkesztőség, hogy elszámoljon az eredményekkel és a tapasztalatokkal. Osztottunk, szoroztunk és megállapítottuk, hogy bátor húzás volt a bulit megszervezni, de mivel eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk, ezért biztos lesz még ilyen. Következőre zenéve, tánccal, dartstáblával. (Rengeteg kép itt a blogon. Ha valaki indafotóra töltötte fel a képeit, a szakítósbuli taget nyomja már be. és kommentelje ide színes-szagos történetekkel.)

gabooo: szakitos 12

vl beszámol:
A mindig magabiztosnak és erősnek mutatkozó Verespálné sokkot kapott, eleinte egy ruhafogas árnyékában csinált úgy, mintha semmi köze nem lenne semmihez. Nehezen lehetett kimozdítani a helyzetééből. Nem teszek úgy, mintha érzelemmentes Ramboként álltam volna, mert a politikusokat megszégyenítő megnyitó beszédig, amiben valamiért magamhoz ragadtam a mikrofotnt, mint demszky gábor a tojászáporban, ilyet sikerült mondanom: És mondanám, hogy éljetek boldogan, de nem mondom, mert az nem jó a blognak. Inkább szakítsatok! Na mindegy, az látszik, hogy képesek vagyunk tömegeket megmozgatni. (Jövünk hamarosan angolul, közeleg a Valentin Break és jönnek a pólók)

Ki gondolta volna, hogy ennyien eljönnek? 1, verespálné 2, vl 3, mindketten
Ja, egyébként a Parázs tulaja bevallotta, hogy azt hitték, hat depressziós emós jön majd le, és csak arra kell figyelni, ne vágják fel az ereiket. Meglepődtek. Annyira, hogy Zsolti haveromnak csak 12 perccel fizetés után adtak vissza a húszezreséből. Mondjuk minek jár ennyi pénzzel. A Parázsról senki nem tud még, pedig kurva jó konyhája van, meg egy helyes pultos/pincérlánya is, Mango játszott, le lehet ülni kényelmes fekvő fotelekbe, van plazmatévé, ami előtt a honi filmszakma egyik reménysége, a 100 év magányban is fontos szerepet játszó valaha volt tehetséges színésznő állásból ment le hídba. Ez egy ilyen buli. A cirkuszfesztivál le van szarva. (Mango mester csak halkan pakolhatta a lemezeket, mert a felső szomszéd rettegésben tartja a Parázst.)

gabooo: szakitos 15

Rögtön az elején elhangzott az ultimate dialógus:
- szia, vl vagyok, küldtél már levelet nekünk?
- Igen, a maceszost.
- És te ki vagy? (mutatok a mellette ülő fiúra)
- Ő a volt barátom, akivel 2,5 évig voltunk együtt, de a nyáron szakítottunk. (mondja a lány nevetve)
- Ő a maceszos?
- Nem, az egy másik sztori. (mondja a lány és a fiú egyszerre)

Az elején egy borzalmas érettségi találkozó hangulatát idézte a hely, mikor kiderült, hogy a körüöttünk lévő asztaloknál is a bulira vártak. Tanulság: előbb kérdezzetek. Nem véletlenül gyülekeztünk. Éjjel kettő körül még egy születésnapi ígéret miatt át kellett mennünk a közelben lévő karaoke bárba, ahol az arany torkú ünnepelt elénekelte az All Saints egyetlen ismert számát. Zseniálisan.

gabooo: szakitos 14
Itt a száját meglepetésében befogó lányt köszöntöttük születésnapján

Verespálné beszámol:
mivel a buli első felében nagyon izgultam, ezért sok töményet ittam meg rövid idő alatt, így a második felére igencsak hamar nagyon részeg lettem.

amire emlékszem:
- hogy egy elmélet szerint a blogger nevem a bravo híres szexológusától eredeztethető. legyen, megvettem.
- hogy megkérdezték, hogy milyen már, hogy a pasimmal csinálom a szakítósblogot. nem magyarázkodtam.
- hogy volt egy nagyobb filmes társaság, akik filmet csinálnak rólunk (vagy nem rólunk?) és akkor az majd jó lesz (vagy nem lesz jó?)
- hogy volt díszbeszéd. vl volt a beszéd, én meg a dísz.
- hogy a díszbeszédet videóra vették, mert hát volt ott kamera, jó sokan belemondták a szakítást. helyesen tették.
- na de hány saját történetünk van a blogban? örök kérdés. én kettőt vallok be. jó, egy harmadik poszthoz is van közöm.
- én egyébként nagyon jól szoktam szórakozni azokon a részegeken, akikből dől a szörnyűséges hülyeség. asszem a buliban ezt a szerepet én töltöttem be, na de hogy ennyire?
- reggelre egy csomó új ismerősöm lett a fészbukon.


Szóval nagyon köszönjük, és a Valentin Breaken találkozunk. Reméljük, még többen jöttök ismerkedni, hogy szakthassatok. Szakítani jó - ezt is mondtam a videóba, de azt nem annyira gondoltam komolyan. De a szakítósblogon feldolgozni - na, az nagyon jó.