A magyar nőnevelés egyik alaptétele az, hogy a fiúk mindig azt akarják. Erre tessék, itt van ez a kedves, halkszavú, művészfilmeket kedvelő fiú, de levélíró lányt "csak az aktus éltette" a találkozások folyamán. A rossz szex válóok? Vagy csak az abból következő hülye kérdések?

 

Életem egyik legrövidebb és egyben legrosszabb /szexuális/ kapcsolata ehhez a sráchoz fűződik. És természetesen a legviccesebb szakítás is. :D

A srácot egy kedves barátnőm mutatta be nekem ( azóta is sűrűn bocsánatot kér, amikor szóba kerül az a pár hét :D ), pár évvel idősebb nálam és a kissé visszahúzódó elvontak kategóriába lehetne sorolni őt. Eleinte tetszett, mert ő is szerette a művész filmeket és szinte bármiről el tudtam vele csevegni.
Szokásommal ellentétben elég lassan haladtunk, nem akartam sürgetni mert:
- nem akartam csak úgy letámadni -> féltem, hogy elijesztem
- nyáron eléggé kiéltem magam és elégnek éreztem a szexet egy időre ( ha-ha, persze, most így utólag belegondolva nem is kívántam annyira, mert nem volt benne az a vad, forró szexuális kisugárzás, amit úgy imádok az igazi férfiakban:) )

Szóval a sokadik randin történt csak meg az első kézfogás, csók... aztán megtörtént pár hét járás után. Addigra már kezdett unalmassá válni a dolog, egyre kevesebb kedvvel mentem el a találkozókra, márcsak az aktus éltetett, úgyhogy örültem, hogy végre eljött az alkalom. Azt vártam, vagyis reménykedtem abban, hogy a művészi beállítottságú, szerény, visszahúzódó fiúcskából az ágyban előbújik az addig alvó oroszlán és kegyetlenül nem hagy békén:D
Hát azt várhattam. Inkább nem részletezem a dolgot, mert nagyon rossz felidézni azt az estét. ( Hál' istennek már csak foszlányok maradtak meg belőle:) )

Szóval a katasztrófális eset után ( rögtön szakítanom kellett volna ) továbbra is találkoztam vele, de persze nem mertem szóba hozni a témát ( szerintem alig van olyan bátor ember, aki azt a kínos szitut felemlegetné a párja elött ), mindenre túlérzékeny reagált ezért ettől tuti bedilizett volna.... Tehát adtam kettőnknek mégegy esélyt, hátha a szex, mégsem minden... ( ha-ha, ezt se gondolom most már komolyan )
2 talival ezután este beszéltünk telefonon. Mondtam neki,h nagy családi vacsora van itthon + vendégek is jönni fognak, úgyhogy holnap d.e. hulla leszek, de d.u. talizhatunk. Meg is beszéltük másnapra.

Másnap:
-Szia! Nagyon fáradt vagy a tegnap este miatt?
-Igen, jó sokáig tartott stb.

Ezután témák sokasága.
Épp valami jelentéktelen valamiről beszéltem ( nem tudom már, hernyók szaporodása ) , amikor hirtelen megkérdezi:
- Na és bulizni voltál tegnap?

Én először meghökkentem, utána felszedtem az állam a földről :
- Ööööööö... neeeem.... ( igyekeztem nem dühbe jönni ) miért? netán láttál valahol??!!??!??

Hülyén vigyorog.
- Nem, csak úgy kérdeztem.

Remélem nem kell ezt megmagyaráznom. Mindenkinek világos kell,h legyen: a srác egy idióta. És nem is akármilyen. Ettől a párbeszédtől ugye elment az addig is full felhőtlen (:p ) hangulatom, bevágtam a semleges, kicsit mérgelődő arckifejezésem + egész kajálás alatt csendben voltam. Erre megunva a hallgatásom kijelenti,h egy normális ember ebben a szituban nevetett volna.
Kérem, emelje fel a kezét az, aki nevetett volna azon, hogy a párja ( kapcsolat elején ) egy tök egyszerű tényt megkérdőjelez az állításában.
Ja azt kifelejtettem, hogy le is hülyézett, mert én naív vagyok, és mindenkinek elhiszem minden szavát ( ami nem teljesen igaz ), bezzeg Ő okos és senkiben sem bízik. ( Hajrá, csak így tovább, így lesz sok-sok igaz barátod, kedvesem:) )

Ez lett volna a 2. hiperszuper szakítási lehetőség. Mégse mondtam semmit, hagytam, hadd örüljön a hülye fejének.

Ekkor hirtelen megszakadt a kapcsolat. Se telefonhívás, se sms, se semmi. Én se hívtam, ő sem hívott.

Egy héttel késöbb megjelenik az msn üzenete:
Szia! Miújság? Nagyon hiányzol....

Oké. Mondom neki, hogy ez nem fog menni ( tudom, nem szép dolog neten szakítani, de épp nem volt időm egy személyes találkára és kedvem se nagyon... ), nem illünk össze, tanulnom kell ( egyébként tényleg ), tudjátok, csak a szokásos szar dumák ( az "estét" persze nem mondtam indoknak ).
Erre ő: okéoké, de csakhogy tudd, én akartam veled elöbb szakítani.


Pfffffffff.

Csak annyit üzennék az illetőnek:

Légy boldog, h tiéd lehetett az utolsó szó:)


P.s. : Azóta nem hallottam róla. De mint utólag kiderült, évekkel ezelőtt az a barátnőm is kavart vele egyszer, aki bemutatta nekem. Ő egy igazán jónő és neki se sikerült a sráccal. De ő nem adott újabb esély, ráfogta az alkoholra.:)

P.s. : Gratula mindenkinek, aki végigrágta magát ezen. Eskü,h röviden akartam!