Újra a matekosoknak kedvezünk. Én ezt tényleg nem értem. Sajnálom. Magyartanár legyen a talpán, aki rendet vág az abc-ben. Egyáltalán ki szakít kivel? Ki szív? Így még címkézni sem tudok. Ha van ötlet, megteszem.

 UPDATE: Verespálné mondja, hogy ez a sztori volt már, és tényleg. Kivételesen nem én voltam a béna, mert ez volt a legújabb levél. És egyikünk sem érti, mi történt. Ilyet ne csináljatok, ne szívassatok, nem szép dolog.

Még friss a történet, idén történt, olvasás után lehet véleményt alkotni.

Szereplőket nevezzük A, B, C és D-nek. A és B spanok, C a lány, D pedig jómagam.

Szóval A-val és B-vel szoktunk együtt iszogatni, egy társaság vagyunk, jókat mulatunk, stb. Vhogy bejött a társaságba pár lány, köztük volt C is. Nekem már az elején megtetszett a lány és egyik alkalommal megkérdezte tőlem B, hogy ki ez a csaj? Mondtam neki, hogy C-nek hívják, meghogy nekem tökre teszik. B válasza az volt, hogy neki nem jön be. Ez a történetben egy lényeges esemény. Tehát neki nemtetszik, de azért egyszer bevállalná.

Sebaj. C és köztem (D) kölcsönös volt a vonzalom, éreztük, hogy vonzódunk egymáshoz. Néhány ölelés, odabújás, stb, de semmi komoly.

Aztán egyik nap benyögte, hogy szakított a barátjával. Nemis tudtam, hogy volt neki eddig. Sejtettem, hogy miattam és megis kérdeztem tőle, hogy miért. Mondott vmi kamukifogást (távolság, blablabla...), persze később azt mondta, hogy miattam (nemtudom, hogy tényleg miattam-e, vagy scak azért mondta, mert azthitte, hogy ezzel megfoghat).

Szerda. Ugyebár a főiskolások, meg a kollégisták ilyenkor járnak bulizni, mi helyiek, pedig amikor csak tudunk. :) El is mentünk az egyik helyi egységbe, részegedés lett a dologból. C-vel csókolózgattunk, szóval elvoltunk. A és B pedig féltékenykedtek. C elkezdett csókolózgatni A-val és B-vel is. Ekkor én egy kicsit berágtam rá, nagyot csalódtam benne, bevágtam nála a durcit és levegőnek néztem. C ottaludt A-nál (A-nak van bnője), nekem aztmondták, hogy visszament a kollégiumba, merthogy nemakart MNK lenni (mint az később kiderült, nem ment vissza). Állítólag semmi sem történt köztük, ezt a mai napig állítja.

Csütörtök. Kapok 1-2 sms-t, telefonhívásokat, hogy találkozni akar velem C, meghogy neharagudjak rá, mert részeg volt, meg mittudomén. Nemválaszoltam neki. Este a társaság megint együtt volt egy darabig, de nagyon korán szétszéledt a társaság, elment mindenki haza. Mivel C megint hívott, ezért úgydöntöttem, hogy jó, akkor találkozzunk (nemvolt kedvem hazamenni). Találkoztunk. Bunkón viselkedtem vele, levegőnek néztem, nemszóltam hozzá. Végülis úgyalakult, hogy a barátnője lelépett, kettesben hagyott minket (levolt már előre zsírozva, hogy így lesz, persze én erre számítottam). Egy kicsit még húztam C agyát, lebasztam, hogy miért kell ilyet csinálni, csalódtam benne, nemilyennek hittem blablabla... Aztán valahogy úgy alakult a dolog, hogy békülés lett belőle, csókolózás, beszélgetés, tök jól elvoltunk. C aztmondta járni akar velem. Felvilágosítottam, hogy a szerdai nap után bizonyítania kell, mégpedig ha látom, hogy másokkal nem smárolgat és tényleg csak én kellek neki, akkor lehet szó járásról, addig nem. Ennyiben maradtunk hát.

Péntek. Ha péntek, akkor buli, ha buli, akkor folyik az alkohol. A nemfoglalkozott C-vel, B viszont annál inkább. C viszont láthatóan engem akart és vissza-visszautasítgatta B-t. B emiatt mérges volt rám (holott ő a sztori elején kijelentette, hogy neki nemjön be C!!!!). Úgy az este közepén megjelent C kollégista barátnője, aki ugyebár egy másik város másik diszkójába készült és magával akarta vinni C-t. C ekkor úgydöntött, hogy akkor nálam alszik, mert ő velünk akar maradni és a koleszba meg már nemengednék vissza (gyanítom, hogy már ezis levolt zsírozva). Beleegyeztem. Ezután persze B tovább fűzte C-t, akivel elcsattant pár csók, ezekután megint nemfoglalkoztam C-vel. Elérkezett hát a hazatérés ideje. B még mindig mérges volt rám és folyton azt hajtogatta, hogy én mennyire gyerekes vagyok (én ezen csak röhögni tudtam). C-nek megmondtam, hogyha B-t akarja, akkor menjen vele, aludjon nála, hagyjon engem békén. Ekkor már szinte kiabált velem C, hogy ő engem akar. Jó akkor menjünk, holnapra mindenki józan lesz, aztán majd beszélünk. C-nek hazafelé megmondtam, hogy márpedig mi aludni fogunk, B miatt. Persze aludni nemsikerült, mert dolgoztak a hormonok…

Szombat reggel. C közölte velem, hogy még mindig járni akar velem. Én még mindig tartottam magam ahhoz, hogy akkor senki mással ne kavarjon és ha látom rajta, hogy nincs más, csak én, akkor lehet szó járásról. Szóval bizonyítania kellett volna. C-t felültettem a buszra, elindult a belvárosba. Még mikor a buszmegállóban vártuk a buszt, B már hívta őt telefonon. (még délelőtt volt, normális esetben szombaton, buli után még aludt volna és akkor még énvagyok a gyerekes, meg énvagyok oda C-ért J) Én sejtettem, hogy ő az, nemis kérdeztem. Jött a busz, felszállt rá. A belvárosban B már várt rá. Visszafeküdtem aludni.

Délután felhívtam B-t, hogy mi a helyzet, mivolt C-vel, ekkor közölte, hogy csókolózgattak, beszélgettek. Ezután felhívtam C-t és közöltem vele, hogy ez így nemnagyonjó, hagyjuk. Hát ha én ezt így akarom, akkor legyen.

Következő hét. Találkoztam B-vel és A-val, majd csatlakozott C is. - B-t előtte megkérdeztem, hogy járnak-e, vagy mivan köztük. Nincs semmi, csak csókolózgatnak, beszélgetnek, de semmi komoly. B-n meg eléggé látszott, hogy totál odavan C-ért. - C aznap nem mert a szemembe nézni, nemis nagyon beszélt senkivel, szinte végig a földet bámulta, látszott rajta, hogy bánja, amit tett.

Aztán a hét közepefelé C összejött B-vel és elkezdtek járni. Hétvégén B-vel persze mentünk iszogatni, aztmondta, hogy boldogok, jól érzik magukat, stb. Minden jót kívántam és mondtam, hogy legyenek boldogok, de legyen nagyon óvatos C-vel.

Szóval itt tart most a dolog. Én már így utólag nemis bánom, hogy nemjöttem össze C-vel, jobb ez így mindenkinek. B még érezhetően félti tőlem C-t, mert mikor C és B együtt mennek inni, akkor nekem sosem szólnak. Emiatt egy kicsit talán kettészakadt a társaság, de ez szerintem csak a múltbéli történtek miatt van.

És most lehet MNK-zni, meg MPG-zni, meg kamusztorizni. Aki kitalálja, hogy ki írta ez a levelet, annak adok egy randit (feltéve, hogy nőnemű). Lehet találgatni! :D