Talán én vagyok olyan szerencsés, hogy nem akadtam még össze olyan csajjal, akinek csak a pénzem kell, mivel akkor soha nem lenne nőm. Pedig a haverok mindig mesélnek ilyen nőkről, de akkor is hihetetlen, hogy kocsikulcsot pörgetve lehet csajozni manapság. Kemény történet, aminek a végén Taksony jár rosszul.



Elmesélném szerény másfél éves kapcsolatom végeredményét. Talán ennél gusztustalanabb szakítást még nem is hallottam és az ismerőseim sem.

Január végén volt a születésnapomt... Akkor még minden jó volt, jöttek nekem az sms-ek, hogy mennyire szeret a barátnőm meg, hogy mennyire fontos vagyok. Nagyszerü! Megbeszéltük, hogy hétköznap miatt mi majd pénteken ünnepeljük meg a születésnapomat kettesben. Másnap ( Kedden ) minden rendben volt többször is beszéltünk telefonon semmi jel nem utalt arra, hogy bármi is a megfelelővel ellentétbe lenne. Szerda szintén ugyan ez.
Eljött a Csütörtök, esti órákban értem haza 8 óra fele, felmentem a közismert csevegő programra ( msn ). Feltünt hogy magától nem köszön rám a barátnőm. Godoltam eggyet és ráirtam én, ami igy zajlott le :

anonymus : szia kicsi :-)
girl : szia
anonymus : baj van?
girl : akarok veled beszélni...

..És ezek után már a szokásás ennyi volt dumát bedobta. Késöbbiekben azonban felkeresett telefonon hogy békülni akar. Elmondtam neki hogy majd megbeszéljük mert ez kicsit sok. Találkoztunk és a következő feltételeket szabdta ki a békülésért cserébe, miközben ő akart békülni :-D

- ő egy másik fiuval találkozgat minden pénteken én akkor nem találkozhatok vele és nem mehetek át hozzá
- én fogom anyagilag támogatni mert neki olyan pasi kell akinek van pénze ( érdekes eddig is volt..ezekszerint nem elég )

Ekkor mondtam neki hogy elmehet Afrikába finoman szólva. Aztán végülis ezek után egy hétvégét még eggyütt töltöttünk mert folyamatosan mondta hogy szeret meg hiányzok neki, Gondoltam észhez tért...üsse kavics megkapja az esélyt. Vasárnap hazamentem és már mondta is hogy az illetékes ember ( akinek péntekenként akarta ajándékozni a nemiszervét ) liliomtipro beállitotságu dávid csillagal ellátott vallásos illető, nem hajlando vele szóba állni ha velem folytatja. Na több sem kellett kimondta a varázsigét : vége. Mind ezt azért hogy inkább meg maradjon a dugibarátság. Mindennek van egy határa az én idegrendszeremnek is ami abban a pillanatban jött el. Ezzel csak azt érte el hogy a hazugságai miatt gyülöletet és haragot érzek. És még volt a pofáján annyi bőr hogy azt mondja : majd visszamegyek hozzád. Nem vagyok egy étterem ahova az ember visszajárogat. És hasonló szituációk voltak már más emberekekkel is ugyan abban a községben ugyan azzal a dávid csillagal megjelölt liliomtipróval és ugyan olyan lányokkal.
Taksony az a hely ahol nem érdemes kapcsolatot létesiteni, viszont kurtizánokat találni bőven.