Melyik a filmtörténet legjobb egymondatos szerepe? I'll be back - Arnold Schwarzenegger a Terminatorban, persze. De most még jobbat mutatunk nektek! Aki először használja ezt éles helyzetben, ajándékot kap.


Kedves Szakíts Ha Bírsz!

Az én történetem 2001 kora őszén kezdődik és 2001 év végére már be is fejeződik. Mindenesetre azt hiszem, a férfiú anyukája helyett én adtam azt a pofont, amit a kedves mamának kellett volna uszkve 1990-ben kiosztania.


2001-ben még elég kezdetleges cipőben járt a netes társkeresés, de volt egy chatoldal, ahol esténként én az időmet múlattam. Máris lehet persze ezért megkövezni engem, hogy miért ott és miért nem x helyen ismerkedtem, de vallottam akkor is, hogy nehéz a jó ismerkedés, ma pedig ez még inkább igaz.
Na szóval, rámkattan egy férfiú, magas, 29 éves, budapesti, egyedülálló, ez kell nekem. Akkor már régen nem volt senkim és azt is bevallom, hogy a szex miatt is mentem fel az oldalra. Tudom, hogy e miatt is lekurvázhatnak majd a kommentelők - vállalom.
A fiú küldött képet, nagyon helyes volt, egy kicsit mackós, de pont az én esetem. (177 cm-es magasságommal eleve szóba sem jöhetett senki 185 cm alatt.) Természetesen én is küldtem vissza egy képet, amin mellesleg látszott, hogy büszke vagyok az alkatomra (a képen fürdőruhában voltam.) Mindez persze beindította a drága Don Juan fantáziáját, telefonszámcsere, első randi megbeszélése a Gellért-hegyre.
A Citadellánál keveset sétáltunk, smároltunk, tapizott (vastag magasnyakú felsőt vettem fel, hogy húzzam egy kicsit), s közölte, hogy kíván. Ezzel én is így voltam, de úrilány az első randin nem, így a másnapra megbeszélt mozi után kötöttem ki a kéjbarlangjában, ahol mindent nagyon előkészítet, mécsesek, rózsaszirom, Campari, majd egész éjszaka szabadfogású birkózás vette kezdetét.
Reggel közölte, hogy imád, majd balra el, én jobbra el.
Na, gondoltam, vannak még csodák.
Aznap nem találkoztunk, másnap délután feljött az albérletembe és nekem esett, a szó jó értelmében. Fergeteges szex után elhatároztam, kicsit jobban utánanézek az én szexmacimnak, mert - bevallom - kezdtem beleszeretni. Égni viszont nem akartam.
Lekisértem a kapuig, ő balra el, én hamarosan utána. Gyalogosan volt, s a következő sarkon elmélyülten telefonálni kezdett. Természetesen nem hallottam, kivel, mit, de gyanús volt a dolog. A 74-es trolira szállt fel és Zugló felé vette az irányt.
Este kapok egy sms-t, hogy másnap el kell utaznia 10 napra Törökországba, de utána természetesen folytatjuk. Visszaírok, hogy kikisérem a reptérre, mondja, nem szükséges, korán megy a gépe.
Telefon Ferihegyre, igaz, a Turkish Air gépe reggel 7.00-kor indul Isztanbulba. Fél hatra kimentem Ferihegyre és az ATM automata takarásából figyeltem a történteket.
Sejtésem bevált, az én szexmackóm egy mutatós szőke lánnyal érkezett, hatalmas csókcsata a reptéren, majd mackóka be, szőke maca el.
Nyeltem egyet. Igaz, nem ígért nekem semmit, hogy elvesz, meg ezek, de akkor is. Szemétségnek tartottam, hogy mással is kavar, eloldalogtam. Ott és akkor kellett volna végeznem vele, de végig sms-eseztük a következő 10 napot, mintha mi sem történt volna. Gondolom, a szőke macával is ezt tette.
A hazaút előtt felajánlom, hogy kimegyek elé, mondja, felesleges, de este menjek fel hozzá. Természetesen megint ott voltam a reptéren a jó búvóhely mögött (megcsalt kolleginák, ajánlom, 2B terminál a bejárattól jobbra a sarokban tökéletes kilátással), jött is a mackó meg a szőke, egymás nyakába borulás, virág, majd elhúznak.
Este alig vártam, hogy felmenjek hozzá. Nagyon kedvesen fogadott, bújt és átadott egy kis ajándékot, egy plüssmackót. Vacsora, ágy.
Soha ilyen jó nem volt vele a szex. (Ez volt a 3. alkalom, úgyhogy nagy összehasonlításai alapom nem volt.) Egymás mellett feküdve azt mondom:
- Na és milyen a szőke maca?
- Milyen szőke maca drágám? Csak Te vagy nekem...
- Akivel ma reggel a Ferihegyen smároltál és aki kikisért 10 napja ugyanoda, amikor elutaztál?
- Öööööö, had magyarázzam meg életem értelme...
Felültem és visszakézből lekevertem neki egy hatalmas pofont. Nagyon nagyot. Csak annyit mondtam: Kinga vagyok és nem most jöttem a 6.20-assal.
Ott ült az ágyon, mint egy rakás szerencsétlenség. Végignézte, hogy felöltözöm és elmegyek.
Kifelé menet a házból a plüssmacit rátettem a kukára. Gondolom, azóta már újabb macákat ajándékozott meg vele.