Pécs a szerelem városa, hiszen tudjátok, ott van a lakatfal is. Na, egy ilyen várostól nem várjuk azt, hogy a luxuskurvát meg verőlegényeket termeljen ki. Bezzeg a nyár és a Balaton legundorítóbb helyétől, a Flört discótól annál inkább. Úgy látszik, jönnek a balatoni sztorik, meg itt a tavasz, mindenki ismerkedik, tessék küldeni a szórakoztató szakításokat.

Mint rendszeres kommentelő, egy régi adósságomat törlesztem ezzel a sztorival..
Szóval ez jó 12 éve történt, akkor még a siófoki Flört diszkó előtt nem volt úgy beépítve a parkoló – ennek az egyébként elhanyagolható ténynek később jelentősége lesz:-)
Nagy szakítás után voltam, jól megszívva az egészet, de belevetettem magam az élet sűrűjébe azonmód! Egyik ilyen balatoni leruccanás alkalmával a haverokkal elmentünk a fent említett helyre és a hatalmas bulizás alatt, megismerkedtünk egy másik baráti társasággal, akik ugyanott elég jól érezték magukat.. Mindenféle tudatmódosító szer bevételével ez elég könnyen megy egyébként , rögtön mindenki a barátod tud lenni :-) Szóval ezzel a pécsi baráti társasággal eléggé szimpatizáltunk (mi 5 fiú , ők fiúk lányok vegyesen, vagy 10-en). Én ott izibe össze is jöttem Adriennel, aki egy bombázó volt, elég jól is öltözködött.

Megbeszéltük, hogy következő hétvégén meglátogat Pesten és persze nálam alszik, közben egész héten sms-ek (így bejössz, úgy izgatsz, amúgy meg szétszedlek, ha a kezeim közé kaplak, meg hasonlók). Fel is hozta őt egy ismerős pár, és elindult a hétvége. szegény húgom, majdnem megállt a törzsfejlődésben, mert a szobám az övével volt szomszédos és a hétvége alatt, írd és mondd csak kajálni, meg zuhanyozni jöttünk ki a szobából, annyira egymásra találtunk Adrival:-), hozzáteszem iszonyat hangos volt, és elég durván is beszélt szex közben, ami engem nem különösebben zavart, persze nyár lévén, a nyitott ablak mellett az utcán elhaladókat elgondolkodhatta... Nameg szegény hugi kopogása néha eszembe juttatta, hogy emberek lennénk nem állatok!:-)

Ezek a látogatások megismétlődtek még egy-két hétvégén, de igazából nem lettem szerelmes, de tetszett a dolog, és egyébként kedves volt velem a lány nagyon. Néha csöngött a telefonja és olyankor szerbül karattyolt valamit, persze fogalmam sincs mit, a mai napig.. Mikor kérdeztem, hogy ez meg ki a franc volt, akkor mondta, hogy a modell ügynökségtől hívták, ahol szokott dolgozni, mint fehérnemű modell.. egyszer csak csöng a telefonom, mikor ő Pécsett van, ő volt az!
Felveszem és nem szól bele senki. egyszer csak hallom, hogy egy férfi hang kérdezi: „ Nekem nagyon jólesett ez a ke..lés, és neked?” Adri, mintha vödörből beszélne, úgy válaszol: „ Jaja, jó volt nekem is!”
Na rögtön leesett, hogy ő a fürdőszobájában volt éppen, és mosakodott, valaki aki meg az előbb dugta meg, kib@szásból fölhívott engem. Ez többször is megismétlődött, máskor is, idegen számról is. Mikor számon kértem Adrit, hogy mégis ki hívogathat engem és mi ez az egész, akkor ő megpróbálta beadni, hogy ez a volt barátja és megtudta, hogy én vagyok neki, és így akar minket szétválasztani.. Pár nappal utána még meg is fenyegettek, hogy szétverik a fejemet, ha nem szállok le az Adriról! Perszehogy leugrottunk 3 barátommal Pécsre (ha már egyszer meghívott az Adri minket magához), és, ha már ott voltunk elmentünk bulizni is a RÁK-ba, meg a B52-be , de semmi atrocitás nem ért. Lehet, hogy azért, mert elég súlyos helyi arcok is becsatlakoztak hozzánk, mint az Adri barátai :-).
Vissza Pestre, kis nyomozás és kiderítettem, hogy Adrinak nem csak én vagyok, hanem az a srác, aki hivogatott, meg egy németországi gazdag szerb faszi is, tehát lényegében egy luxusqrva volt a lelkem! (ezt később sem vallotta be soha – azt mondta, hogy dobta mindkettőt miattam – persze..)
Na gondoltam, megbosszulom a hazugságait!
Legközelebbi alkalommal együtt (meg pár haver) lementünk a Flörtbe (Siófok) és ott találkoztunk a pécsi arcokkal. Óriási buli közben mondtam az egyik sokmindenre kapható haveromat, hogy próbálja befűzni az Adrit, ami egy-két óra múlva már elég jól haladt, mert a haverom kérte tőlem a kocsikulcsot, hogy kicsit kimennek a leányzóval, én meg majd utánuk megyek és lebuktatom őket.
Eltelt 20 perc- fél óra és kimentem, a bejárattól a 3. kocsisorban állt a gép. Látom már elég párás az ablak:-). Odamentem, Adri a haverom ölében, már félig levetkőzve, kopogok az ablakon, mire a lány, halálra rémülve (legalábbis úgy csinált), elkezdte kiabálni a haveromnak, hogy meg fogom ölni őket, ki ne nyissa az ajtót! Mire a haver: „ Ugyanmár, azért megölni nem fog!” és már nyitotta is az ajtót, beültem és onnantól ketten folytattuk a lány b@sztatását.. először nem akarta, de kénytelen volt belemenni!
Pécsre már az ismerősei vitték, én mondtam, neki, hogy már nem tudok ránézni, mint barátnőre...
A kocsim tetőkárpitját meg két napig tisztíthattam a lábnyomaitól :-D