Ezt a történetet nem is értem. A 14 éves dagi lány, eddig oké, de hogy most nem is akarta megfeketetni a fiú, meg különben sem tudtak miről beszélgetni, de mér kellett szerencsétlen lánynak a fülébe dugni a haját?

 

Sziasztok!
Gondoltam ha mar ugyis tele van tinitortenetekkel, meg taplokkal a blog, megirom egy regi tortenetemet. Figyelem! 18 ev felett csak szuloi felugyelettel ajanlott :D
A tortenet ugy kezdodott, hogy egyik haveromra ra volt kattanva egy nem tul szep lany, haver mindig menekult elole, nem igazan tudta kezelni a dolgot. Akkoriban gyakran logtunk nalunk, es az erkelyrol meglattuk a lanyt, amint a baratnojevel kutyat setaltat. Nekem igy messzirol nagyon megtetszett a baratnoje, nem volt egy sovany alkat, de mar akkor, 14 evesen nagyon formas volt, es egeszen elvarazsolt a latvany ahogy az erkelyunk alatt elvonult... Haverom bealdozta magat az ugy erdekeben, menjunk le mi is setalni, csak elviseli valahogy a hodolojat. Minden remekul alakult, ment a ki ki utan setal hulyeseg, aztan vegul leultunk egyutt egy padhoz. Innentol szamithatjuk a "kapcsolat" kezdetet.

Minden este talalkoztunk, de beszelgetni nagyon nem tudtunk. Neki minden mindegy volt, az volt jo ami nekem jo, stb. Faggattam a baratnojet is hogy mindig ilyen -e, o azt mondta hogy egy dumalada a csaj, csak elottem nem nyilik meg. Probaltam ravenni hogy alkosson velemenyt dolgokrol, meseljen ezt-azt, ami tortenik vele, de nem ment. Ugy emlekszem, egyszer volt kepes magatol mondani valamit, ami valahogy igy hangzott:
"Ha ugy gondolod, en mar benne lennek."
Nos tekintve hogy elottem valami 25+ eves allat hajtott ra, ot azert dobta ki mert ket het utan meg akarta fektetni, meg akkoriban naivabb voltam mint most, kozoltem vele hogy bocs, szerintem varjunk vele, nem ismerjuk egymast elegge, es nem akarom hogy a tipikus "ramfekudt es kidobott" legyen a vege (nem mintha nem vagytam volna ra, de szerintem en is feltem, nekem is az elso lett volna).
Vegul egy szep napon, amikor mar-mar feladtam hogy beszelgetesre birjam, gondoltam kicsit felhergelem, legalabb kuldjon el a fenebe, vagy akarhova, hatha utana megtorik a jeg. A lanyok nagy resze allergias ra ha a hajat buzeraljak, neki szep hosszu barna haja volt, megfogtam egy tincset es elkezdtem osszesodorni. Reakcio: semmi. Megfogtam az osszegubancolt tincset, es a veget bedugtam a fulebe. Reakcio: mosolyog, de semmi. Aztan vegul az orraba dugtam a tincs veget, erre annyit nyogott ki, hogy "nemaar"... Na en itt feladtam (akkoriban nnagyon turelmetlen voltam), indult haza, kerdezte hogy mikor talalkozunk legkozelebb, en annyit feleltem: szerintem nem kellene eroltetni.
Nem birom osszeszamolni, hanyszor bantam meg hogy akkor elzavartam, azota egyszer talalkoztunk, akkor azt mondta nincs senkije, a baratnoje azert helyesbitette, hogy "azert a Roli ottvan"... Emlekeim szerint utana csak egy baratnom volt, 19 eves koromban, meg egy csunya tortenet meg 23 eves koromban, aztan azota egyedul vagyok (uristen, annak is mar 5 eve). Buntet a sors.
[ha nem lesz sok anyazas, kesobb elmeselem azt a csunya sztorit is, de leszogezem hogy a kommentelok fele fakenek nyilvanitja majd :D]