Az exekkel való bánásmód különösen nehéz szakasza a szakításnak, a család befogadta, szereti az egykori kedvest, eggyel több személyre főznek vasárnaponként, stb. A fiú vissza is él ezzel, kijátssza a család-kártyát lány ellen. Vesztére.

1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva zárjuk a kéziratot, úgyhogy a szakkönyvbe illő szakításokat addig küldjétek. Meg utána is, de az már csak a javított karácsonyi kiadásba kerülhet bele.

2. És mindenki csekkolja a postafiókját, hátha kapott tőlünk levelet.

3. Elindult a goldenblog nevezési szakasza. A szakítósblog a szórakozás kategóriában kíván megmérkőzni.Csak szólunk.

4. Keressük május hónap posztját.


Sziasztok! Gondoltam én is megosztom Veletek a történetem, már csak azért is, mert épp most vagyok a szakítás utáni sárdobálós fázisban, és gondoltam, segíthet, ha kiírom magamból. Kíváncsi lennék a véleményetekre, szerintetek normális dolog-e, amit az expasim(T.) csinál. A három éves kapcsolatunknak én vetettem véget. Szép volt, jó volt, de nem bírtuk a fősulik okozta távolságot, és már agyamra ment az állandó nyafogása. Nem volt olyan telefonbeszélgetésünk, hogy ne nyafogott volna. Persze sokáig gondolkodtam, kiadjam-e az útját. A szüleim imádták, a tökéletes vő megformálója volt számukra. Mikor szakítottam, pár napig nem is beszéltek velem.

T. a szakítás után amint tudta, hogy nem vagyok otthon, elment a szüleimhez (konzervatív, mindenbebeleszólós fajták) és kipakolt a kapcsolatunkat érintő problémákról, a magánéleti gondokról, mindenről. Nyafogott, már megint. Az anyám vállán sírta ki magát, az öcsémnek irogatott arról, hogy szerinte elrontottak engem és rossz társaságba kerültem. Úgy gondolta, valami isteni joga van eldönteni, mi a jó és mi a rossz. A barátnőimet sorra hívta ki kávézni és már az összes haveromnak beírt msn-en, hogy beszélgessen velük. szakítás után apum valahonnan meghallotta, hogy dohányzom. Felhívtam T-t, ő árulta-e el. Mondta, hogy nem, és nem fog beleszólni az életembe. Elhittem, és otthon kibeszéltem az egészet. Következő alkalommal, miután nálunk járt, anyum nekemállított: "T. mondta hogy felhívtad, hogy miért árulta el, hogy cigizel. Mit jelentsen ez?" Szavakkal nem tudom leírni, mennyire ideges voltam. Azt hittem, három év után elvárhatok tőle annyit, hogy ne beszéljen ki a saját szüleimmel, akikkel tudta, hogy amúgy is viharos a kapcsolatom. Írtam neki egy nagyon csúnya sms-t. Azóta nem jár hozzánk.