Miért választ a lány olyan pasit, aki vele egy utcában lakik? Most tényleg ki kell mondjuk hivatalosan, hogy ilyen hibát soha nem szabad elkövetni? De soha!

Innen loptuk a képet

az első rövidebb:
adott volt a pasim, aki 2 órára lakott tőlem, máig nem tudom miért, de hétvégenként én utaztam mindig hozzá.
egy idő alatt (2 hónap után) már kezdtem érezni hogy ez az ő részéről már semmi (nem az, hogy csak szex, mert még az se) és msn-en finoman kérdeztem, hogy most mi van. nem tudott fix választ adni, így hát mondtam neki, hogy vége.
-most akkor szakítani akarsz?
nem, csak unatkoztam... ehh. aztán jött azzal hogy ne csináljak hülyeséget... itt egy 10 perc adásszünet volt, majd rászóltam, hogy mondjon már mégiscsak valamit, mire a válasz:
-hozok joghurtot.

a második sem túl bonyolult:
első közel lakó párom volt, 5 év korkülömbség volt köztünk, 20 éves szüleivel élő szabadúszó srác volt akkor (igen, én 15 voltam) és jártunk körülbelül 3 hetet. de inkább kettőnek mondanám. vagy lehet még most is járunk, nézőpont kérdése.
élveztük, hogy 1 utcára lakunk egymástól, bár voltak furcsa dolgai, például hogy este 7kor ő mindig hazakísért, akkor is, ha csak 6ra tudtam átmenni.
amikor utoljára találkoztunk mesélte, hogy sikerült munkát kapnia, szóval ezentúl ritkábban tudunk találkozni, de örültem a sikerének. mondtam is neki, hogy akár elé megyek este 9kor, hogy addig az 1 óráig együtt legyünk, amíg hazajövünk. azt mondta, másnap eldől hogy meddig-mikor dolgozik, és hív.
másnap délután hívtam, mert tudtam hogy elfelejtené magától, és mondta, hogy még mindig nem derült ki, hogy hogy dolgozik, holnap hív.
nem nehéz kitalálni, azóta is hív.
én nem igazán lebegtem rózsaszín ködben, talán ezért volt az, hogy semleges érzésekkel, de vártam. egy egész hetet.
eltelt a hét, és írtam neki egy sms-t a következő szöveggel:
"Szia, emlékszel még rám? a volt barátnőd vagyok"
mivel 2 nap után még mindig nem jött semmi reakció, félve gyanítottam, hogy nem kapta meg az sms-emet, mivel ahol ő lakott, az az utca egy hegyen fekszik, és többször volt már olyan, hogy nem tudtuk elérni egymást.
szinte röhögő görcsbe rándultam, mikor megláttam az utolsó beszélgetésünktől számolva 1 hét és 3 nappal később hogy mélem jött tőle."Szia!
Bocs ,hogy eddig nem hívtalak ,de nem nagyon volt időm.Gonoldkoztam és
beszélnünk kellene mondjuk nem naon tom mikor érek rá de kéne beszéli
pusz:Tomi"
a válaszomban körülbelül ez állt:
nem tudom mi beszélnivalónk lenne, miután egy hete nem hívott fel, meg egyébként is, látom nem kapta meg a hétfői sms-em.

több levél nem jött tőle.