Hány nőt érdemes hazavágni a szerelemért? Tényleg nem a vastag a divat manapság? Mit jelent a hétvége 7 nélkül? Kávét?

Rendhagyó poszttal jelentkezünk itt a nyár végén, mert szeptember 1-től végre visszaállunk a rendes megszokott szakítós ritmusba, jön a napi két poszt, legalábbis amikor Verespálné van, akkor tuti. A leveleket archiváljuk, töröljük, így nagyon sok meglepetésre bukkanunk. Fogadjátok könnyezve ezeket, szívetek az ég felé tartva.

Ja, és nyugodtan tegezzetek minket.

Innen loptuk

Volt egy barátnőm, nevezzük Emesének. EQ-m fejlődése időszakában (gimi) 9 havi "járás" után előjött azzal, hogy Attilával, a sármos balatoni fiúval ööszejött családi nyaralása során, nekünk game over. Volt sírás, öngyilokkal fenyegetés, földszinti házibulin ablakból kiugrás részegen. Fél év alatt visszadolgoztam magam, majd amikor stabilan szerelmes volt, közöltem, hogy találkoztam egy holland csajjal, akihez kimegyek. Porrá törtem, lenulláztam. Az út elmaradt, sőt feleségül vettem egy üde, vidám lányt, modjuk Barbarát. Rajongott értem, ám én megcsaltam úton-útfélen. Mindent meg akart adni nekem, de 9 év után közöltem, hogy találkoztam valakivel, vele akarok élni. Barbit is porrá törtem, lenulláztam. 6 éve egy csoda nő a szerelmem, vele fogok nevetve megöregedni. Tanulság? Gyűlöltem egy lányt az MNK jegyében, és tönkretettem 2-t, mint MFS. Egyikük sem érdemelte meg, mégis ez kellett, hogy akié vagyok, megtaláljon. Vagy inkább az, hogy előbb-utóbb úgyis megkapjátok azt, aki aztán..., de addig sok lesz a sírás, meg a poszt.

Üdv,
nathanp

Meg kaptunk egy nagy ívű gondolatot PP-től Ádámon keresztül:

"Minden kapcsolat, történés valahonnan valahová tart. Erre kell figyelni. Úton vagyunk-e még? Vagy már csak ismételjük magunkat? Mit "hoz ki" belőlünk az együttélés? Jót? Előre lépést, derűt, szabadságot, munkaképességet? Rosszat? Idegességet, beszűkülést, rosszkedvet? A kapcsolat változik, és benne változunk mi is. Előfordulhat, hogy az utak szétágaznak. Ha tartósan úgy érezzük, hogy már nincs dolgunk egymással, harag és gyűlölet nélkül is el lehet búcsúzni. Azonban sokszor a másikra haragszunk, mert nem olyan vagy nem vált olyanná, amilyennek elképzeltük. Pedig nem tehet arról, hogy nem vagyunk elég jó emberismerők, és olyat kértünk, amit nem tud megadni. Elmenni könnyen kell, ahogy a levél leválik a fáról. Elmenni egyszer szabad csak és véglegesen. Egy foghúzás rossz, de elviselhető. De ha mindennap húznának rajta egy keveset - azt nem lehetne kibírni. Az ilyenfajta szétválásban tönkremegy két ember"

Egymondatosból is érkezett, persze ezekre mindenkinek megvan a saját patronja. Ez Balázsé:

a kedvencem:

...kérsz egy kávét, mielőtt hívok Neked egy taxit?

MézesRetek nevű olvasónk igyekszik gondozni a szakítósblog olvasóinak a lelkét, mint valami fénytől óvott bonsaioknak, néha kisollóval belénk metsz.

Kedves Szakítósblog!

A szakítás és az újabb párkapcsolat közötti időben érdemes nemcsak önpusztítással, hanem egy kis önképzéssel is múlatni a temérdek maradék időnket. Nekem nagyon bejöttek a "How to..." oldalak, melyeken pl. a melltartólevétel vagy nyakkednőkötés fortélyaitól a megismerkedés ill. szakítás helyes módjáig számos útmutatást találunk életünk apróbb-nagyobb problémáinak megoldásához.

Íme az egyik kedvenc szakítós:
http://www.videojug.com/film/how-to-break-up-the-right-way

Üdvözlettel:

MézesRetek

És persze sok olyan levelet kapunk, amiket nem tudunk kitenni, de nagyon jókat nevetünk rajta, mint ezen:

Egy házibulin úgyesett hogy egy lány igényt tartott a szolgálataimra, és félrehívott, majd félre nem érhetően megkért hogy dugjam meg. Ámde nemsokkal később azt mondta, "ez túl vastag" majd otthagyott. Szerintetek gáz az ha vastag? Manapság a vékony a divat, vagy mi?

Nem akarom bővebben kifejteni, ennyi az egész.

Üdv: M.

Persze az internetes szakítások nyelvezetéről annyit publikálhatnánk, mint Balázs Géza, de nem tesszük:

Helló!

Régi olvasója vagyok....

Az alábbit két régi ismerősöm követte el és csodálkozom, hogy még nem postolták.
Ha emiatt némi felháborodást éreznének, nos... küldték volna be ők! :)

Nem szó szerint, de valami ilyesmi volt, jó régen méghozzá:

Chat-en:
- beszélnünk kéne...
- hétvége?
- hét nélkül


Azt mondták, hogy ők voltak, remélem nem valami UL.

Üdv,
ano