Kavargós történet az olasz éjszakában, tegye össze, aki tudja, egy biztos, a srác nem bánkódott, hogy az érzéki harmincas (istenem, verespálnéra is ezt mondják néhány éven belül) átejtette.

Hello!
 
2003-ban Olaszországban dolgoztam, a helyi goethe-institutos csajokkal gyakran összejártam partizni. Köztük volt egy német Ms. Életművész, aki, bár már a 30-at taposta, még mindig a "szerelmes vagyok mindenkibe" életstílust művelte. Egyik pénteken felhívott, hogy azonnal találkoznunk kell, mert elcseszte az életét. A sztori:
Szereplők:

Ms. Életművész (GER),
Mr. Szarvas (a barátja, már 5 éve) (GER),
Ms. Meghallgatlak (legbizalmasabb barátnője) (GER),
Mr. Lokálbarát (ITA),
Mr. Tesztoszteron (MEX)

Helyszín: Olaszország, Genova (a 2 másik német otthon, Németországban)

Ms. Életművész nyelvtanárként dolgozik Talján honban, legalább fél évig. Barát kellő távolságban, így gyorsan találni kell egy helyi "jóbarátot", akivel el lehet ütni az időt. Meg is találja egy olasz fószer képében (Mr. Lokálbarát). DE EZ NEM ELÉG, mert emellé kell A tökéletes férfi, Mr. Tesztoszteron, aki valóra váltja legtitkosabb álmait.

Történt, hogy egyik este Mr. Tesztoszteronnal üldögélnek egy bárban, amikor hivatlanul beállít Mr. Lokálbarát. Persze Ms. Életművész azonnal "üldögélek, iszogatok, beszélgetek"-re veszi a figurát, amikor az egyik, régóta dédelgetett álma realizálódik: Mr. Tesztoszteron hormontermelése a tetőfokra hág, és nem törődve a tér és idő összefüggéseivel, engedve azon primitív reflexeknek, melyek közösek a Homo Sapiensben, a gorillában és az éti csigában, grabancon fogja a nőjét és egy hatalmas "Te az enyém vagy" felkiáltással ledugja nyelvét kiválasztottja torkán.

Hát igen, nem épp a legmegfelelőbb (x, y, t) koordináták, de lokálbarát diszkvalifikációja az evolúciós verseny jelen állásánál nem nagy tragédia, mindenesetre kimeríti a "kicsit gáz" fogalmát.

Itt jön a képbe Ms. Meghallgatlak: természetesen minden hódításról/tragédiáról tudnia kell. Folyik is ám a levelezés, kattognak a Reply-gombok:

"Mr. Tesztoszteron nemsokára visszamegy szülőföldjére, mivel egész Mexikó népszaporulata stagnál, sőt, enyhe csökkenésbe kezdett, amióta itt van. Node sebaj, jön Mr. Szarvas egy hétre látogatóba, milyen jó lesz majd édeskettesben. Csak azt nem tudom, hova menjünk romantikázni."

Ezért jó, ha az embernek vannak barátai, mert azok ilyenkor segítenek:

"Menjetek Milánóba az XY étterembe, az egy tök jó hely, stb."

És erre Ms. életművész, kifejezendő, hogy mennyire is várja már az ő Szarvas barátját, forwardolá is néki eme javallatot per emil.

"Drága bocibogárkám, úgy hiányzol, alig várom, hogy karjaidba rohanhassak, és együtt vacsikázzunk és egymás kezét fogva bámuljuk a naplemit az XY étteremből, amit lentebb Ms. Meghallgatlak barátnőm is nagyon dícsér..."

+MÉG LENTEBB MIND A ~18 OLDALNYI MATÉRIÁVAL, AMIBEN NAPLÓSZERŰEN LE VALÁNAK ÍRVA AMA CSELEKEDETEK, MELYEKÉRT A TÁLIBOKNÁL AZ EGÉSZ FALUT KIÍRTOTTÁK, HA KITUDÓDOTT.

Így történt vala, hogy módosult az szólás "3 szék közül estek a pad alá ők ketten". A második én voltam, a röhögéstől...

trolipotlo