Tanácstalanul állunk a levél előtt, de azért örülünk, hogy vannak még fiatalok, akik megtalálják a párjukat. Mondjuk ehhez kell egy olyan erős kezű domina, aki esélyt sem ad az idióta férfinak, aki majdnem elbassza az életét. Figyelem, bejegyeztük az összejövős blogot, lassan ide is lehet küldeni a sztorikat.

Sziasztok! Az én sztorim egy sikertelen szakítás, szóval szakíts, ha bírsz, de nekem nem ment. Előzmény: lány 20, fiú 25, én a fiú, bár már ebben nem vagyok teljesen biztos. Lánnyal netes társkeresőn találkoztam (tudom, sikeres ember már nem lehetek), elég hamar letisztázva a randi. Vicces volt, mert borfeszt után hívtam fel, hogy ráér-e még, bár picit spicces állapotban leledzem. Találkoztunk, megittunk pár italt, hatalmas csókcsaták, oké. Másnap megint randi, itt már veszem az apró jeleket. Tudni kell, hogy a lány csillogáspárti, tele arannyal és márkás ruhákkal, én inkább drága videokártyákat veszek. Másrészt mind a ketten hihetetlenül erős jellemek vagyunk, akaratosak és makacsok, hihetetlenül harsány és én inkább a szolid nőtípust kedvelem. Nem vagyok benne biztos, hogy képes lennék beleesni, nem ilyen nőket favorizáltam eddig. Valahogy sok volt. Ezután úgy döntöttem, hogy ezt nem kéne erőltetni, bár a hölgyike tetszik, de ennek jó vége nem lesz, szóval rakjuk ki a szűrét lehetőleg addig, míg nincs velkámszex , mert vagy belehabarodok (így meg nem kéne, ha úgyse működne), vagy csak olyan MPG leszek, mint ide Moszkva, azt meg a lelkiismeretem nem veszi be.

Szóval pár nappal később megint találka, nem kertelek, meg.mondom a frankót. Hölgy először nem akar hinni a szavamnak (lehet, hogy ő is itt szocializálódott?), aztán eldurran az agya és elkezd balhézni velem. Egész konkrétan lebarmoz, megmondja, hogy bár két randink volt csak, de akkor sem akarja ezt most befejezni, nem érdekli, hogy más a hozzáállásom az anyagi javak felé, teljesen odavan értem, és különben is hiányozna nekem. Ilyen vehemenciával nő még nem küzdött értem, szerintem akkor és ott estem bele, szóval szakítás stornó, ez a jelenlegi helyzet. Hülye vagyok, nem vitás. :)