Megvolt a nagy könyvbemutató, úgyhogy szemlézzük, miféle dolgok jelentek meg róla, hogy meg tudjuk mutatni majd az unokáknak. Rádióban jók vagyunk: voltunk az MR2 - Petőfin, a Rádió Cafén, és leszünk a Kossuth Rádióban. Printben is jók vagyunk, voltunk a Metropolban és a Bors is duplaoldalt szentelt nekünk. Onlineban a Független Hírügynökség hírével, a Stop.hu recenziójával, és a Velvet csodálatos cikkével találkoztam, és nyilván az Indexkönyv is promózza a könyvet.

Hajtás után részletesen.

  • A Rádió Café Piknik című összművészeti műsorában lévő Maffia-klubról már írtam: Karafiáth Orsolya vendége állandó szakítótársa, Legát Tibor volt, és ők ketten meséltek szakításaikról a mi Szakítóskönyvünk kapcsán.
  • A Metropol ideküldte a fotósát, lementünk a Gödörbe majomkodni, erre megjelenik ez a mini-cikk, fotó nélkül, kicsit szomorú vagyok emiatt. A cikk egyébként címlapos anyag volt, de mikor van fizetett duplacímlap, ha nem akkor, amikor minket tesznek a (belső) címlapra. Viszont egy csomóan jelezték, hogy olvasták, úgyhogy hasznosnak hasznos volt.
  • Felhívott a Független Hírügynökség is, reppeltem nekik egy jó kis interjút a telefonba, amiből ez az átirat képződött. Szeretném megkövetni a kiadót: a Szakíts, ha bírsz - Értékellek mint embert című könyvet a Konkrét Könyvek jelentette meg, és nyilván a blog angol nyelvű elindítását tervezzük egy ideje, nem a kötet megjelentetését. De ezt is sokan olvasták, úgyhogy köszönjük!
  • A mai nap egyik büszkesége, hogy a Borsban tényleg lett egy duplaoldalas cikk a szakítóskönyv kapcsán. Van egy "publi" Gergály Judith tollából, van egy nagy cikk, amelyben megszólalok én, verespálné, Karafiáth, Judy és Zsolti a Groovehouse-ból, valamint Csehák Hajnalka pszichológus. A második oldalon az utca embere vall szakításairól, van Judyról és Zsoltiról egy fotó, valamint rólam egy borzalmas kép. Azt írták alá, hogy "társával könyvet írt a szakításról." Disclaimer: Vl nem a társam (szerintem ez félreérthető szóhasználat), és nem írtam a könyvet (szerkesztettük, válogattuk, gyűjtöttuk, sajtó alá rendeztük, stb).
  • De persze az igazi öröm a mai napon, hogy az Index és a Velvet nyitóoldalán is ott szerepelünk: a cikk először egy viccnek szánt fotóval került ki, amelyet később szerencsére lecseréltek egy Karafiáthosra, de mivel vannak kapcsolataink, ezért meg tudjuk nektek mutatni, hogy nézett ki az eredeti:
  •   A Stop.hu kedvence a Lengyelországba, Prága mellé.
  •   Az Indexkönyv is ír rólunk.