A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ.

 

Kedves Szakítós blog olvasók!
Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott válaszoknak, akár tétje is vanâ026.
Június elején szakítottam barátommal, majd augusztus közepén kibékültünk és rögtön egy esztergomi hétvégi kiruccanásra indultunk. Az itt töltött második napon kiderült, hogy közben beszervezett exével (akit mindig is védett , akár velem szemben is ) egy  egy hetes külföldi nyaralást szeptember közepére. Természetesen kibékülésünk előtt ezt nem közölte velem, hanem azt követően  2 nappal; és akkor is csak annyit mondott, hogy elutazik  hamarosan egy hétre külföldre, majd mikor rákérdeztem, hogy kivel, ekkor közölte exe nevét. Esztergomban, hisz nyaralás volt,jól éreztük magunkat még nem kommenteltem a hírt, párszor már ott is megjegyeztem, hogy érdekes szituációnak találom ami elé állított, de csak azt követően kezdtem problémázni: egyértelművé tettem , hogy ez fájó dolog számomra. Ő azzal védekezett, hogy már minden meg van szervezve, és amúgy sem kettesben utaznak, hanem exének barátnője is menne és természetesen külön szobában fognak aludni.
Fontos megjegyezni, hogy nem szervezett út volt, tehát a szállodát ott fizették be, a repülőjegyek pedig a mai időkben simán módosíthatóak. Tőlem nem kérdezte meg, hogy nem mennék-e ki velük. Tiltakozásom ellenére elutaztak, onnan irogatott smseket, de messziről jött ember /messze lévő ember/ azt mond amit akar és ismét közöltem vele, hogy nagyon megalázó dolgot művelt velem.
Ő pedig nem érti, most sem érti, hogy miért lenne ez megalázó, miért érzem úgy, hogy megbántott engem, hisz nem csalt meg. Nincs benne annyi empátia, hogy ezt a szituációt az én szemszögemből nézve ez igenis durva dolog: a barátom az exével nyaral helyettem.
Említettem neki, hogy normális ember egy ilyen szituációban nem nézné ezt a döntését el neki, mindenki szakítana, ő ezzel nem ért egyet, szerinte pedig ebben semmi durva nincs.
Amennyiben a blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját, szeretném ha kiderülne az â01Eigazságâ01D: tehát ha a párotok ezt tenné veletek, elutazna exével nyaralni, akkor hogyan reagálnátok le, belekalkulálva azt is, hogy az utat egy szakítási szünetben szervezte meg és hármasban utaznak.  Természetesen a döntésem a szakításról vagy nem szakításról nem a válaszoktól függ, csupán szeretném megtudni, hogy valóban olyan világban élünk.e, ahol már az is normális, ha az exszel megy a pasim nyaralni, hisz közben megszerveztek egy utat amit nem illő lemondani, még akkor is ha megszervezhető minden probléma nélkül a lemondás. Vagy : véleményetek szerint is arról van-e szó, mert szerintem igen, hogy jobban ragaszkodik exéhez mint hozzám, de egy balek, (tehát én, aki már több dolgot is elnéztem  neki) mindig jó a háznál.
Várom a hozzászólásokat. Az MNK és MPG kommentelők lécci kíméljenek.
KÖszi.