Végre egy folytatás, amiben kiderül, milyen aa kisvárosi nyitott házasság: mindenki kefél mindenkivel.

 

Sziasztok Szakítósok!


Az én sztorim már nem újkeletű, az első fejezetét be is küldtem Nektek, itt találjátok

Ha esetleg nem olvastátok végig, a történet röviden: emberem minden földi jót ígér, szerelem, együttélés, gyerek és boldogság - én végre a mennyországban érzem magam - majd 2 napra rá, hogy bemutatom a családomnak, lemondja a közösen tervezett nyaralást. Konkrét magyarázat nincs, csak összeveszés.

És innentől új a sztori. Folyamatosan keres és bizonygatja, hogy mennyire szeret. Ha az ember lányának túl sokszor mondanak valamit hajlamos elhinni. Na itt a hiba.

Újra felmelegítettük a kapcsolatunkat, működött is rendesen a dolog, majd egyre kevesebbet láttam. Aztán egy szép őszi napon bejelentette, hogy ő nagyon sajnálja, de nem tudja azt nyújtani, amit ígért. Szeret és nem akar szakítani, de az életében túl sok olyan dolog történt vele, amik miatt egy kis magányra van szüksége, mégis bízik benne, hogy helyrejönnek köztünk a dolgok. Közben persze folyamatos tervezgetés a részéről, hogy milyen jó lesz együtt, ha túljut élete ezen szakaszán.

Én persze baromira megszenvedtem ezt az időszakot, de reménykedtem. A telefonhívások nem szűntek, az utolsó percig kérte költözzem majd hozzá. Naná, hogy gyanús volt a sztori, de váltig állította, hogy igazat mond mindenben. Majd egy szép napon - derült égből a villámcsapás - bejelentette, hogy szakít velem - bár szeret. Na persze.

Totál kiborulás és depi következett, mígnem eljutott valami a fülembe. Kisvárosban ugyebár a titkok nem maradnak titkok: kiderült, hogy nyitott házasságban élnek a feleségével, mindenki kefél mindenkivel, meg néha együtt is. Ráadásként a nőt vitte el magával arra a nyaralásra, amit velem tervezett, majd azt hazudta, hogy lemondta.. Utólag persze az elejtett félmondatokból összeáll a kép..

Ezen már csak röhögni tudok kínomban, akkor átverés. Egy darabig éltetett a bosszú, de rájöttem egy féreg nem ér meg ennyit.

Sztorim iskolapéldája annak, hogy hogyan tartsunk szeretőt úgy, hogy a csaj még csak ne is sejtse, második. Nagyon tanulságos.