Kicsit csúszásban vagyok, de így legalább sokkal izgalmasabb az elsőzés is. Az ilyeen lányoktól üt meg a guta engem is: elhitetik, hogy célegyenesben vagy, amikor kiderül, kurvára másik pályán versenyzel. Kurva idegesítő, minden férfival megtörténő poszt ez most.

Kedves Szakítósblog!

Szeretném én is megosztani veletek egy kis történetet. Én (22) és a lány (19) sokáig egy suliba jártunk. Valójában felfigyeltem rá már régóta, de láttam, hogy van barátja ezért gondoltam nem is foglalkozok vele és közben nekem is volt barátnőm (az is egy másik story talán egyszer... ). Szeretném leszögezni az elején, hogy mai napig nem jöttem össze a lánnyal, de a kavarás miatt szeretném elmondani. Szóval tavaly szeptemberben sikerült ugyanarra a szakra kerülnünk így osztálytársak lettünk. Mint kiderült épp nem volt barátja, úgyhogy azonnal rányomultam Elmentünk randizni és randi végén tescoba kötöttünk ki.... (aki ugye erre éhezik ő pakolt a tescos szatyorba). Elkísértem a buszmegállóba ahol kiderült, hogy szimpatikus vagyok neki és igen, szeretne még talizni velem és szivesen bemutatna a barátainak is. Nah hát ilyenkor mindenki önbizalomra kap nosza én is így tettem. Van akinél akadály, ha osztálytársak (házinyúlra nem lövünk szabály) na, nálam ilyen nincs. Próbáltam elhívni randizni, de valahogy mindig hárított és természetesen ez feltűnt. Mint kiderült lett közbe barátja. Jó hát gondoltam akkor ennyi. Igazából hónapokig nem is történt semmi jól elvoltunk. Aztán januárban valahogy "egymásra találtunk" mert nagyon elkezdett köztünk a levegő forrósodni. Kemény flörtölések msn-en, suliban (egymás mellett ültünk szinte minden órán együtt ebédeltünk stb.) és nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Úgyhogy megmondtam neki őszintén mit szeretnék Ő meg elmondta, hogy nem akar szakítani a barátjával és maradjon csak ennyi. De persze én nem az a feladós fajta vagyok. Aztán jött az első csalódás. Namármost a lányról tudni kell, hogy nagyon jól nézett ki tényleg tip-top, de megláttam a barátját egyik közösségi portálon.... Az agyfasz kerülgetett. Azt még elviselem, ha 32 éves (mondjuk a csaj 19 volt hát azért ja... ) de az már sok volt, hogy ronda, nem illett a csajhoz és utólag olyan dolgok derültek ki, hogy sánta, fogatlan és élőben még rondább.... Sajnos el nem tudom mai napig képzelni mi a jó egy ilyen emberben (még csak azt se mondhatjuk, hogy a pénzére hajt). Úgyhogy nálam itt elszakadt valami nem is foglalkoztam vele jódarabig sőt még volt bnőmmel is sikerült 1 estés kalandot összehozni amit ugyanúgy bánok... Sulinak időközbe vége lett

Nyári szünet: Július elején gondoltunk egyet, hogy összehozunk egy kis ivós partit. És jött a lány is.... Őszintén szólva én nem hittem volna, hogy ez fog történni, de azon az estén sikerült tényleg egymás közelébe kerülni volt tipi-tapi csók és elmenekülés előlem mondván, hogy Ő nem akarja megcsalni a barátját stb-stb. szövegek. Ezek után megint msn-en flörtölés ezerrel volt hogy déltől éjfélig egymással voltunk elfoglalva, de nem volt hajlandó találkozni velem. Mert neki idő kell és amúgy se fog szakítani még akkor se ha tudja, hogy most rosszul dönt. Emellett, viszont arról panaszkodott, hogy a barátja elhanyagolja.. És az is kiderült, hogy van aki az én pártomat fogja és próbálták mondani neki hagyja ott azt a másik faszit. Aztán ez még folytatódott egy darabig, de én nem bírtam már úgyhogy augusztus elején tiltottam töröltem msn-ről. Gondoltam magamban, hogy akkor ennyi végre.

Szeptember: elmentem másik suliba mert megszünt a szak, de a röhej, hogy Ő ugyanabba a suliba jár most mint én. Szerencsére én estire járok Ő meg nappalira így elkerüljük egymást. Volt még hónap elején egy városi buli. Én akkor már egy másik csajjal mentem le, de összefutottam Vele és a barátnőivel. Néztük a tüzijátékot és utána így hozzám szegezi a kérdést, hogy "Ugye NEM akarsz még hazamenni?" Naná, hogy megint sokat gondoltam bele (nem is alaptalanul) mint kiderült beszélgetni akart velem. Meg is dumáltuk a dolgokat amiért én tiltottam. Elmondtam neki a problémáimat igazából végighallgatott lehülyézett én is őt és ennyiben maradtunk, de egyikünk se volt mérges a másikra. Ráadásul mondta, hogy Ő aznap akart engem hívni is telón csak kitörölte a számomat.... Aztán ugye mivel ez buli volt megint ivás volt. Később megint félrehívott beszélgetni és belőlem minden kijött, elmondtam neki mennyire gáz a pasija az is milyen gáz amit velem csinált és döntse el végre, hogy mit akar. Aztán megint csók lett majdnem a vége a dolgoknak, de ismét elmenekült (később ezt levélben írta meg, hogy ha közelemben van nem bírja türtőztetni magát). Én nem vettem vissza msn-re és igazából utána még pár levélváltás volt köztünk, de az lényegtelen mert már másfél hónapja nem beszélünk és nem is akarok.

Úgy gondolom én vagyok a hülye amiért hagytam magam, sajnos visszatekintve látszik, hogy a csaj rángatott össze-vissza és folyamatosan elhúzta a mézesmadzagot, de sajnos ha az ember belezúg valakibe hajlamos a hülyeségekre.

Kicsit hosszú lett, de így kerek a dolog.