Fake? Photoshop? Volt már? Gipszstukkó, masszázs zuhanyfülke, aranyfülbevaló? Csak én nem láttam ilyen egyetemistákat 2001-ben?


Sziasztok!

2001-ben megesett történetem osztanám meg veletek. Két szakítás is lesz benne.
A  főszereplő: Kamilla, Lilla és Józsi (álnevek, utóbbi jómagam.)
Ismerkedés színhelye: Szentkirályi utca, egyetem előtt (valós). Szóval, itt jöttem össze Kamillával, igazi cicababa kinézet, hosszú szőke haj, kék szem, jogász a lelkem. Közben akkor volt az életemben Lilla is, aki teljesen ellentéte volt Kamillának. Ő olyan igazi dögös, na most aztán azonnal hanyattdöntőm és rézmozsár típusú nő.
2001 novembere. Lillával este 7-kor a Gellérthegyen smárolunk és simogatom brutális melleit, de nmála az erkölcs az első, 3 óra múlva Kamilla lakásán nézünk filmet és szeretkezünk. Egy hétig megy ez így, majd elutazom Törökországba.
Onnan mind a két csajnak SMS-hegyek. (Telefonszámla: brutális. Cég nyel egyet és fizeti.)
Mind a kettő jönni akar elém Ferihegyre. Én csak Kamillát (a cicababát) akarom, Lilla mellékvágány, ha hazamegyek dobom - mondom magamban.
Kamilla jön is, reggel érkezem. Nálam egész nap sex. Lillát este hívom, mikor Kamilla el, mondja menjek át és dugjam meg. Mondom magamban, ez lesz a búcsú.
Kettős orgazmus után kinyögöm, kapok egy maflást. 2 percem van, hogy takarodjak - mondja Lilla és sír. Húzok, mint a vadliba a meleg Afrikába.
Nem baj, mondom, jó lesz Kamilla. 
Egy ideig jó is volt. Januárban elvittem nyaralni, de azt az utat végignyafogta. 10 napból 5 napot esett, van ilyen. Hazafelé végigduzzogta a 19 órás utat. Én Albert Speer életéről olvastam.
Hazatérés után minden a régi. Én minden nap este nála, de egyre hülyébb. Ne lépjek a gipszstukkó felé, mert apukája mérges lesz. (A lakást apuci vette neki, minden pöpec.) Amikor zuhanyozok, akkor a milliós masszázs zuhanyfülkében töröljem magam csont szárazra, mert a H2O cseppek meglátszanak a vajszínű kövezeten. (Atyaég, s ez a lány ma az APEH jogásza, tessék vigyázni!) Egyre nehezebben viselem, de a sex - mint tudjuk - nagy hatalom.
Jön a neve napja a drágának. Kocsiban ülök, vezetek, cseng a telefon. Unja már a fülbevalóját, vegyek neki másikat. (Ekkor már ezerszer bántam, hogy nem Lillát választottam. Aki amúgy hideg mint a jég és elutasít, mikor keresem. "Így még nem aláztak meg" - mondja. Igaza van (?)
Tudom, hogy Kamilla ejteni fog. Nekem nincs hozzá erőm. Utolsó sex nála a kis kuckóban. Hideg, mint a jég. El sem élvez. Mondja, miért nem vettem neki aranyat (fülbevalót?) Mondom, mert nincs pénzem rá. (Hazugság, de ATM automata azért nem lennék.)
Mondja, akkor húzzak. Mondom jó. Már adja is a fogkefémet. Csak az volt ott. (Ez is csoda.) Először lezuhanyozok (sex után avgyunk.) Összecsepegtettem a követ. Hisztizik. Kifelé menet az előszobában véletlenül rálépek a stukkóra. Hozzámvág egy gyertyát. Mellément, a falon maradt a nyoma. Takarodjak - visítja. (Dejavu, lásd a történet elején Lilla, de ő nem vág hozzám semmit.)
A trolin hívom Lillát. Bepasizott. Kamilla kidobott. Jaj mondd mi lesz velem? - gondolom magamban...

Ps: az utóélet:
Lilla: ma külföldön él az az IWIW-en ismerősöm:))) Azt írta, sokat köszönhet nekem...
Kamilla: ugyanott lakik. Remélem, letisztogatta a stukkóját és a vízcseppek sem okoztak maradandó kárt a kövezeten
Józsi (jómagam): rendes családapa. (De ha Lilla felhívna...)
 

Még több szakítás a szakítóskönyvben!