Délelőtti szabály: Ha kell a csaj, akkor nem kerülgetni, mert nem forró kása.

Alszabály: A dohányzás káros blabla.

Innen loptuk

Ez van.
Szakítshabírsz.blog.hu? Lehet..
Mondanám, hogy nem érdekel a forma, de az enter után backspace, shift+enter. Ideges vagyok. Közzéteszem. Miért?
Elbasztam.
Jó tíz perce ülök a billentyűzet előtt. Szeretném elhitetni magammal, hogy nem dohányzok. Maradt még vagy öt szál cigim a dobozból. Utálom, ha füstösek lesznek a szobában a ruhák szétdobálva a padlón, de most leszarom. Valami nem stimmel. Kurvára nem. Az ember azt hiszi - sok-sok sorozatot nézve, hogy egy kapcsolat befejezése után van ugye egy bizonyos kiheverési idő, sorozatonként eltérő. Nem most volt.
Kiemelem a hamutálba ejtett cigarettám. El van baszva az egész. Szívok egy egészséges slukkot, leteszem, újra beesik a csikkek közé, kiszedem. Nem vagyok képben. Vezérel a bosszúvágy, a keserédes elégtétel valaki felett, akit nem is ismerek.
Ő már vele van.
Üvölt a zene a hangfalakból, egész nyáron ezt a számot kerestem, Szigeten ez szólt minden reggel a Mokkacukában a kedves szétcsúszott közönségnek. Lövésem nem volt, hogy találhatnám meg. Azóta kerestem eredmény nélkül. Jómultkor kirámoltak a Moszkván, új telefon, új minden, új telefonnak funny opciója a Track ID. Felismeri a számokat, persze. Próbáltam vele vagánykodni a srácok előtt a zenegépes helyeken, nagynéha eltalálta a címet.
Üvölt a zene a hangfalakból, ma éjjel totális letargiámban felismert egy számot egy szórakozóhelyen. Ezt kerestem egész nyáron. Modern technika, Track ID rulez. Igazi meglepetés, ironikus. Még jó, hogy ellopták az előző telefonom, ez nem történhetett volna meg az incidens nélkül..

Újabb cigi. Erős, marja a torkom, de a sörök mellé ez kellett, a szokásos XXX-ből a fehér most nem érne lószart se. Beesik a hamutálba mikor leteszem. Am i a fuckin loser, again?
Na ne, inkább elejtek egy röhögést.
Nem vagyok józan, dőlnek a sorok a 'tollamból'. Életemben nem hittem volna, hogy ezt megírom, de legalább okuljon, aki tud belőle. Figyelmeztetésképp, ha valaki rossz úton jár, észhez térjen.
Elbasztam.
Sokan voltunk a helyen, már egy ideje nem vagyok együtt a hölgyeménnyel.
Jó estének indult, kellemes beiszunk a munkahét után hangulattal. Megjelent ő is.Kerültem a társaságát, kerültem a vele való beszélgetést, megejtettük a "Hogyvagy?" szintet.
Inkább ittam a többi asztallal. Eljött a végszó, menjünk tovább. Szeparálódott a nép, tudva, hogy hová indul a 'java', célba vettünk a maradék italokat betolva egy szórakozóhelyet.
Yeehaw. Életemben nem jártam még ott, a pofás beugró után a ruhatár fizetése tiszta felüdülés volt. Keressük meg az ismerősöket. Pár perc mászkálás után siker, hidegzuhany. Nem vagyunk együtt, de ott a faszija. Hallelujah, ezt is megértem. Csodálatos élmény volt, próbáltam napirendre térni felette. Nem tudtam. Jó ideje nem vagyunk egymás mellett, de ez szíven ütött. Aki anno a tiéd, életében a leginkább tiéd, beéri valaki mással. Biztosíték ki, lámpa le, pia be. Nem egy...
Szorul a torkom, jó nagy gombóc figyelt be. Lenyelni nem tudom, elszívom az ucsó cigim.
Persze, hogy beesett a hamutálba.
Később kérdem, a hölgyeményt még véletlenül sem találva a tánctéren, csak nem hazament?
De. Szarul esett, nem szellemként jelentem meg a színen.
Elbasztam.
A szám: