Az internetfüggők mindig abba buknak bele, hogy csak az interneten tudnak ismerkedni még akkor is, amikor a csajuk ott áll a hátuk mögött.

Kedves Szakítósok!

A sztori, amit írok, nem túl rég történt, még nagyon friss.:D
Egy kis háttér infó, hogy könnyebben emészthető legyen a történet: A volt párommal, több, mint 3 évig voltunk együtt, egyikőnk sem egy egyszerű ember, mindig is voltak gondjaink.

A megismerkedésünkről csak annyit, hogy nem volt egyszerű becserkészni.

Vigyázat nyál veszély: nekem ő a tökéletes pasi, egyszerűen hihetetlenül jóképű, karizmatikus, okos meg minden, szóval imádom izé, imádtam.

A gondok ott kezdődtek, hogy a normálisnál nagyobb figyelmet fordított az internetnek nevezett fantasztikus találmányra, amiért én természetesen sosem felejtettem el lecseszni. Na de nehogy azt gondoljátok, hogy azért szakítottunk, mert nem tolerálom az internetfüggőséget, neeeeeem, az túl egyszerű lenne.
Az ugye sosem volt probléma, hogy helyettem szinte a monitort csókolgatta. Na, de előállt az az érdekes helyzet, hogy egy fórumon megismerkedtem egy haláli jó fej sráccal, akivel később msn-ezni is elkezdtünk, sőt még egy weboldalt is csinált, ahol én vagyok az egyik szerkesztő.
A beszélgetéseink az esetek nagy hányadában az oldalról, a fórumról, vagy egyéb tök semleges témáról szólnak, tehát a féltékenykedés tök felesleges, na jó azt hozzáteszem azért, hogy az alapszókincsembe tartoznak az ilyenek, mint drága, édes, szerelmem stb, és imádom a kétértelmű szócsatákat is. :D
Na, de ugye, az lehetetlen, hogy esetlegesen én mással is foglalkozzak, mint az ő becses személye, tehát a srác alapból köcsögnek lett titulálva, az oldalunk pedig egy nagy kalap kutyasz*rnak.
Ja, az ilyen infantilis kijelentésekről már nem is beszélve: jobban szereted azt a f*s oldalt, mint engem, meg minek jössz egyáltalán, meg meddig beszélsz még, mikor fejezed már be.
Esküszöm, mint az imamalom olyan volt, csak mondta mondta:D

Ezen ment a vita folyamatosan, hogy én mit msnezek mindenféle pasikkal, mert majd ő is ezt fogja csinálni, értelemszerűen nőkkel. Hát én erre annyit mondtam, hogy oké Nyuszi, ha ilyenekről fogsz beszélni, mint mi, akkor áldásom rá.

Na a lényeg, hogy nagyon aktívan belekezdett a bosszúhadjáratába a szentem:

Egyik hétvégén, pénteken csodálatos esténk volt, de tényleg, nagyon jó, annyira édes volt, kérdezgette, hogy mit szeretnék, meg mi lenne nekem a jó, na hát értitek, hogy miről beszélek...

Már itt is sejthettem volna, hogy valami gáz van, mert ugye ez a pasikra két esetben jellemző, vagy a kapcsolat elején, vagy ha valami nem túl korrekt dolgot műveltek.
De aznap este valahogy nem jutott eszembe ez az örökérvényű törvény, annál nagyobbat koppantam másnap.

Fent voltak a haverjai meg az egyik barátnője. A csaj nagyon jó fej, bírom nagyon, ugyanazokat a hülye p*csákat utáljuk. Éppen az egyik közutálatnak örvendő csajt fikáztuk, amikor a drága szerelmem telefonja megcsörrent.
Milyen véletlenek vannak: találjátok ki, hogy vajon ki volt! Igen. Ő. Az az aljas nőnemű lény.
Na ezt persze nem rögtön tudtam meg.
Mivel nagyon gyanús volt a párbeszéd, valami ilyesmi:

EX: Hát szíííía,
RIBI: Hol vagy?
EX: ööööööö otthon
RIBI: akkor majd legközelebb
EX:Oké

ezért megkérdeztem azt a hülyét, hogy ki volt az. A válasz senki. Na, enyhén ideges voltam, meg részeg is erőteljesen, szal' kikaptam a telót a kezéből, és megnéztem.
Fúúú, de felment bennem a pumpa: üvöltöttem, mint a sakál, hogy mi a vihart akar tőle ez a kis közhasznú nőszemély, erre ő nagy nyugalommal ezt mondta:MA KELLETT VOLNA TALÁLKOZNUNK. És mindezt nem tudom hány ember előtt.
Hát......asszem nem kell részleteznem, hogy mennyire akadtam ki. Ezek után persze neki állt feljebb, hogy én hogy képzelem, hogy megnézem a telefonját( jelzem az után, hogy az utolsó pillanatban láttam meg, hogy az msn-emről akar írni valakinek a nevemben).
Jah, és képzeljétek el, kijelentette, hogy ő igenis meg fogja rakni a csajt, mert ő nekem sosem mondta, hogy rendes ember lenne. Aztán elment bulizni, és amikor megkértem, hogy hívjon nekem egy taxit, mert mennék haza, azt mondta, hogy tudom merre van a telefon, oldjam meg.
Na, mondom jó, akkor legalább egy darabon vigyenek el. Erre ő: Nem férsz be.
Hát igaz, nehogymár valamelyik kedves haverjának kelljen gyalogolni.

Hát ennyi. Megcsaltak. Lecseréltek egy affektálós, aljas, nagyfülű nőre. Bosszúból.

Megragadnám az alkalmat, hogy az ominózus kijelentésére, mely szerint ő sosem állította, hogy rendes ember, reagáljak.

Nem. Ez így van. Nem vagy az, és valóban nem mondtál ilyet soha.
Mondtad viszont ezeket: Szeretlek. Nem csalnálak meg. Nem kell más nő. Minek kéne.

Boldog Karácsonyt Édesem, szép pár lesztek.

M.