A lány az internetes ismerkedésről vallott tételünket erősíti meg, mert aki ismerkedés gyanánt 5 db képet küld a meztelen felsőtestéről, az el van tévedve. Vagy ha nincs, akkor meg azért.

Ne ismerkedjünk interneten

Az alapszabály erősítése

Ismerem a szakítósblog fő szabályát – ne ismerkedjünk interneten. Itt az én rövid sztorim, ami ebben megerősített.

Egy hosszú kapcsolat végén eléggé magam alatt voltam, de néhány hónap után úgy gondoltam, ideje ismét ismerkedni, igaz, ezt csak a virtuális térben bírtam akkor felvállalni. Bejelentkeztem természetesen egy társkereső honlapra és jöttek a levelek. Alig egy hét leforgása alatt kiderült, van egy pasi, akivel remek leveleket váltottunk. A témák a közéletről, kultúráról, társadalomról szóltak, jó volt a humora, díjaztam a stílusát. Ő 3o-as éveinek a közepén járó csúcsértelmiségi (rákerestem a neten, miután kiderült a neve is J) aki éppen külföldön tartózkodott, dolgozott. Furcsa volt, hogy alig néhány hét után már meghívott magához, töltsek ott egy hétvégét, erre azonban nem reagáltam, ő sem említette többet.

Szóval minden nap jöttek, mentek a levelek, majd eljött az a pillanat is, hogy kért további fotókat rólam. Kínkeservesen összeválogattam 4 fotót (az elmúlt néhány évben készült fotók mindegyikén rajta volt az expasim is) el is küldtem neki.

És kaptam én is fotókat.

Saját magáról készített képek voltak, vagy szembetartotta a gépet, és úgy készítette, kettőt pedig a tükörből kapott le. 5 képet kaptam, ebből 3 fotó egész alakos volt. Ő, egy szál boxeralsóban.

Hát... lehidaltam, mikor megláttam. Néhány napig a számítógép közelébe sem mentem, annyira nem tudtam hova tenni a dolgot. Azt leírtam neki, hogy egy szakításon vagyok túl, időre van szükségem, beszélgessünk, nem akarok konkrétan semmit, se kapcsolatot, se szexet. Erre pedig elküldi ezeket a fotókat... Aztán ismét számítógép elé ültem, úgy döntöttem, elmondom neki az igazságot, azt, hogy nem ilyen fotókra számítottam és hogy nagyon kiakadtam tőlük, nem értem, mi volt a célja. El is küldtem a levelet, na, aztán kaptam választ!!!

Én egy fantáziátlan pi...a vagyok, aki nem érti a szellem szárnyalását. Szerinte teljesen rendben voltak a képek, és az alsógatyás képeket azért küldte, készítette, mert aznap sütött a nap!!!

WTF???

Ezek után megköszöntem a rám pazarolt idejét és szellemi erőfeszítését és úgy gondoltam, jó lesz nekem egy nem csúcsértelmiségi is a jövőben. Végszóként még csak annyit, hogy az utolsó levelem után még számos ocsmány levelet kaptam tőle, amiből mind kiderült, mennyire korlátolt is vagyok. Nem is olyan rég még egy fotót is küldött, igaz, ezen már fel volt öltözve. Nem válaszoltam.