Két hétre előre minden nap betelt a naptárában.

Sziasztok !

Megosztom veletek az én kis történetemet:
Kb másfél éve költöztem Pestre más országból. Első albérletbe lakótársam volt, de mivel nemsokkal azelött szakítottam az exxel ( akivel mellesleg együtt éltem 3,5 évig ) egyedüllétre vágytam.
Friss szingliként nem kerestem az újabb kapcsolatot, de azért flörtölgettem, már csak az önbizalmam növelése miatt is :) ( viharos kapcsolat az exxel, de az egy másik történet ) Megláttam egy nagyon helyes srácot, aki a barátnőm munkahelyén dolgozott és rámozdultam mivel nem volt türelmem kivárni, hogy ő közeledjen. Ő éppen lemondott az albérletéről, így a barátnőmmel azt gondoltuk ez egy jó alkalom közeledni és megkértem mutassa meg a lakást , mert éppen most költöznék én is . Megmutatta, beszélgettünk, iwiwen bejelölt, üzenetek, telefonbeszélgetések..... Minden jól alakult. Nemsokára meghívott sörözni is, óóóóóóó Te boldogság ! Szólt, hogy majd hívni fog, hogy egyeztessünk időpontot.
Azóta is várom ...... Ennek lassan 1,5 éve !
Nemrég postája érkezett, így kénytelen voltam felhívni és megkérdezni mi legyen, hova küldjem vagy milyen formába jutassam el hozzá.
Megbeszéltünk egy időpontot amikor találkozunk, hogy átadjam a fontos levelet.
Eljött a nagy nap. Engem fűtött a bosszúvágy, nagyon kiváncsi voltam hogyan fog viselkedni, mit fog mondani stb. Nem a lakásomon találkoztunk.
Beültem az autójába, odaadtam a levelet és távolságtartóan közöltem vele, hogy nekem most már haza kell menni mivel nagyon fáradt vagyok. Erre Ő elindította az autót, hogy majd hazavisz. Mindvégig csacsogott, elmesélte, hogy mit is csinált az elmult másfél évbe. Képes volt azt a szöveget is bedobni, hogy éppen a napokba gondolt rám mit csinálok, kiváncsi volt mi van velem, majd kinyögte, hogy ha mégsem lennék annyira fáradt ejtsük meg aznap este az elmaradt sörözést :)
Beleegyeztem ! :) De elöször hazamentünk, hogy nosztalgiázzon egy kicsit ( nagyon szerette az albérletet )
Mivel autóval volt a sörözés egyoldalú lett volna, így nekem jött a mentő ötlet: vegyünk piát, igyunk nálam és aludjon ott, majd reggel hazamegy átöltözni ( ez hétközbe történt, másnap munkanap volt ) Nem kéretette magát, máris indult italért.
Már akkor éreztem, hogy akar valamit :) Iszogattunk, beszélgettünk, egész este bókolt, többször elmondta mennyire jó nő vagyok bla bla bla. És én bosszút akartam. Az este folyamán kellettettem magam, provokáltam...... és sikerült.
Rámmozdult ! Megölelt ! De mivel késő volt, megágyaztam és közöltem vele, hogy aludni akarok. Lefeküldt, meztelenül bujt a nappaliba a paplan alá. Zuhany után a kis pizsamámba jöttem ki a fürdőből és kérte, hogy üljek mellé az ágyra :)
Megcsókolt ! És én egy mozdulattal, kibujtam a karjai közül, elmentem lefeküdni !
Ott könyörgött, hogy maradjak még, mire én szó nélkül becsuktam a hálószobám ajtaját :)
Nagyon jól aludtam ! Reggel én ébresztettem, semmitmondó arccal készültem dolgozni. Ő ült és nézett ! Bókolt, hogy nagyon jól csokolok ! Megkérdezte, hogy felhívhat-e valamikor, hogy megismételjük a sörözést :) Az én válaszom: persze, hívjon, de jóval elötte mivel nagyon foglalt vagyok és nem tudom mikor tudok rá is egy kis időt szakítani :)
Aznap még hívott, érdeklödött, hogy bírom a napot ( elég keveset aludtunk ) Vasánap akart találkozni ( ez volt pénteken ) Én meg felolvastam a naptáromat neki, amelyben az elkövetkező 2 hétre minden estére volt valamilyen programom :) Azóta nem hív :)

Ez volt az útobbi hónapok legjobb történése. Találjátok ki Ti, hogy miért :)