Beszélgetünk tovább, mondja mindjárt jön, elmegy pisilni.

A kép innen

Sziasztok!!!

Egyszer már írtam Nektek egy sztorit, Cukifiú volt a történet főszereplője. Akkor még volt barátom, de mindenki azt tanácsolta, szakítsak. Hát megtettem. Most viszont nem ezt a szakítást mesélném el, hanem számomra a " város egyik legviccesebb lekoptató szövegét".
Huszonéves lányként elég sűrűn látogatom a szórakozóhelyeket, de nem annyira ismerkedés céljából, inkább azért, hogy a barátaimmal legyek, táncoljunk és hasonlók.
Tegnap este azonban úgy indultam el valamiért, hogy na most én "pasizok". Már két órája voltunk az adott szórakozóhelyen, amikor feladtam a dolgot, lúzerek idióták hátán, mindenki totál részeg, nekem ez nem hiányzik, gondoltam. Leültem egy székre, hogy írjak egy sms-t. Amikor felnéztem, pont jött egy srác. Édes, helyes, olyan kis babaarcú. Épp telefonálni próbál. Egymásra mosolyogtunk, és elkezdtünk dumálni. Mondta, nem találja a haverját, őt próbálja hívni. Dumáltunk 15 percet kb. Ezalatt az idő alatt megölelt, megpuszilt, megpróbált megcsókolni. Én mosolyogva mondtam hogy hééééé, talán ezt így nem......!!!! Beszélgetünk tovább, mondja mindjárt jön, elmegy pisilni. Közben megjött a barátnőm, kérdezte hol a srác. Mondom pisil. 2 perc múlva srác a szomszéd pultnál telefonál, majd a ruhatár felé veszi az irányt. Odamegyek, mondom jófej dolog így lelépni. "Elmész pisilni"....
A válasza ennyi volt: Ez van, egy bunkó fasz vagyok....Majd megfordult és felment a lépcsőn.

Katona ilyen babaarccal tuti nem volt, gumicsizma helyett tornacipőt viselt, a többi azt hiszem lényegtelen.

Szép napot!
Jana