Mondtam neki nem szeretnék mire nekiállt velem kiabálni, hogy ő ahhoz van hozzászokva hogy az emberek azt csinálják amit ő mond.

 A kép innen

Sziasztok!

 
Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat, hogy egy férfi hogyan ne viselkedjen egy nővel szerintem, velem ezeket a volt barátom játszotta el. Ő 23 én 21 voltam. 8 hónapot voltunk együtt. Egy városban jártunk egyetemre, távol otthontól ő is meg én is, kedves, kissé félénk, visszahúzódó és érzékeny fiúnak ismertem meg(később megváltozott a véleményem), aki egyáltalán nem volt az esetem, mégis megfogott, és kezdeményezett én meg úgy gondoltam majd meglátjuk mi lesz belőle, és kezdetben nagyon is jól elvoltunk. Aztán fokozatosan jött a feketeleves.
1. Két hónap után elvittem haza bemutatni, ő közölte h ő engem nem visz haza, ne akarjam megismerni a családját, arra semmi szükség nincsen. Ennél több magyarázatot nem kaptam.
2. Messze laktunk egymástól, busszal kellett közlekednünk. Meghívtam magamhoz estére, mire közölte, hogy ő nem jön, mert ő nem ad ki két buszjegy árát. Ha akarok vmit, menjek én. Volt h nagyon fáradt voltam, és nem volt kedvem sétálni, mire közölte hogy neki ahhoz van kedve úgyhogy megyünk. Mondtam neki nem szeretnék mire nekiállt velem kiabálni, hogy ő ahhoz van hozzászokva hogy az emberek azt csinálják amit ő mond. És akkor fogtam magam és felszálltam a buszra és hazamentem. Mellékesen megjegyzem, hogy állandóan mindenkinek azt mondogatta, hogy mennyire szeret engem és milyen fontos vagyok neki. Máig nem értem, hogy ő ezt hogyan gondolta.
3. Kifejtette nekem hogy mi lenne ha bizonyos szituációkban úgy csinálnánk mintha nem lennénk együtt. Pl: egyetemen, bizonyos társaságban. Jah és azt is megmondta h mikor nem mehetek oda hozzá, és köszönni sem kell akkor egymásnak, és ha én ezzel nem értek egyet, akkor hülyén gondolkodok. Volt olyan, hogy odamentem hozzá, és közölte hogy menjek el a közeléből, mert ő most nem velem akar mutatkozni. 
4. Volt olyan, hogy szigorlatra tanultam, felhív hogy ő most ráér, találkozzunk. Mondom neki 2 nap múlva szigorlatozok, most nem érek rá. Erre közölte, hogyha én nem érek rá, akkor ő más nővel is el tudja tölteni az idejét, és lelépett egy csajhoz aki vacsorát főzött neki, majd felhívott és elmondta h milyen jó érezte magát. (milyen nő már az ilyen is!!!)
5. Sétáltunk az utcán, majd egyik pillanatról a másikra nekiállt velem kiabálni, és elmondott mindennek. Én meg nem tudtam hirtelen hova tenni a dolgot, és nagyon felhúztam magam és löktem rajta egyet h hagyja már ezt abba, mi baja van már, mire megfordult és elment de még visszaüvöltötte, h "úgyis csak egy büdös kurva vagy!". Majd másnap felhívott telefonon, és közölte, hogy nem volt velem semmi baja, ő így vezeti le a feszültséget, szokjak hozzá, és nincs-e kedvem moziba menni vele. Mondtam h nincs. Itt adtam fel az egészet, bár máig nem értem mi volt ez  az egész, nem hiszem el hogy van olyan ember aki szerint ez normális viselkedés. De sok dolgom volt, és mérges voltam rá, gondoltam, majd higgadt fejjel szakítunk. De addig még volt egy húzása.
6. Közölte h van egy csaj, aki tök jó fej meg mindig küldözget neki ajándékokat, és meghívta magához nyaralni egy hétre(másik országban lakik a csaj), úgyhogy ő megy egy hétre, milyen jó lesz. És máig nem érti hogy nekem ezzel mi volt a bajom. Itt nagyon összevesztünk.
Majd pár hónap után felhív a köv szöveggel: "Az a csaj nekem csak egy hétre kellett és különben sem értem hogy mi bajod van, mert akkor nem voltunk már együtt, most hogy újra itthon vagyok járhatnánk, most nem megyek sehova, és különben meg te vagy túlérzékeny, de ha ennyire zavar akkor többször nem mondom el, ha más nő is van, mert szeretlek és nem akarlak bántani!!"
 
No comment. Ennyi.