Azt mondta nem muszáj nekünk azért együtt lennünk, mert épp nincs senkink. De azért előtte lévő nap még jól megfektetett, akkor még jó voltam.
 
 
Kedves Szakítósok!
 
A történet kb 4 éves, én lány akkor 21, ő fiú akkor 28. Közös munkahely, mindkettőnknek végét járó, majd véget érő kapcsolat. Ő nagyon rámenős volt, én pedig vevő voltam rá. Sokat beszélgettünk és szóbajött, hogy én táncolok, ő pedig szeretne megtanulni táncolni. Megtanítom-e? Miért ne. Kezdetként elmentünk salsa tanfolyamra, majd salsa bulikra, és szép lassan egyre közelebb kerültünk egymáshoz, majd egy céges buli után a taxiban elcsattant az első csók. Utána elég sok időt töltöttünk együtt, a szex isteni volt vele, de tényleg.
Majd szép lassan, még a kibontakozás időszakában elkezdett lekoptatni. Került a munkahelyen, direkt tovább maradt, hogy nehogy egyszerre menjünk el és utána esetleg velem kelljen lennie. Aztán volt egy vasárnap, amikor nagyon látni akart, egész nap szexeltünk, isteni volt, kívánt, nagyon odaadó volt. Másnap jött egy levél: "Baby, beszéljünk. xy helyen xy-kor. I love you". A hely egy buszmegálló volt, jó forgalmas helyen... Hát igen, gyanús volt. Közölte, hogy neki ez így nem jön be. Szakítós duma: "Szeretlek, de nem vagyok beléd szerelmes". Azt mondta nem muszáj nekünk azért együtt lennünk, mert épp nincs senkink. De azért előtte lévő nap még jól megfektetett, akkor még jó voltam. Többet nem beszéltem vele. Utána még egyszer a melóhelyen odavetette, mikor megdicsért a főnök, hogy "igen, ő valóban egy angyal". Szerintem gerinctelen alak, bár a szex nagyon jó volt vele, szóval végül is nem vesztettem semmit.
Tescoban nem voltunk, csak Corában, és együtt pakoltunk, katona nem volt, gumit pedig nem használtunk ("majd vigyázok Baby". Tudom, hülye voltam, vascső).
 
V.