Boldog szakítást mindenkinek! Ennél többet és jobbat egy poszttal nem tudunk nektek adni.

Kedves Blog!
A múlt héten egy 37 éves hölgy mesélte el kalandjait a férfiakkal kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy - mivel az évezred elején igencsak intenzív ismerkedési periódusom volt - megosztom veletek, hogyan nézett ki egy férfi szemszögéből mindez, márcsak azért is, hogy ne mindig a férfiakon verjék el a port.


"A Volvós hölgy"

Éppen egyedül készültem egy nyaralásra, amikor egy netes társkereső oldalon rákattantam. Két napom volt az utazásig, az alatt heveny e-mailezések, mondom neki, hogy majd a nyaralás alatt is írok. Így is teszek, kiderül, hogy kedvenc kocsimárkája a Volvo, hogy egy multinál dolgozik, és kép alapján szimpi. Balszerencsémre, midőn hazajövök, ő húz el 2 hétre a barátnőjvel Horvátországba. Onnan is SMS-sek, az egyik, hogy masztizik a zuhany alatt és rám gondol (sosem látott!). Elmegy ez a két hét is, itt a szeptember, kezdődik a munka, péntek este a MOM-ba beszélünk meg randit ()mozi.) Az első benyomás olyan jó közepes - szerintem ő is így van ezzel - a kezét nem engedi megfogni, majd a mozi után közli, hogy ő nem, mert inkább mégsem, de jó volt rám masztizni, de többet nem fog. Ebben maradtunk.

"Melleivel kérkedő"

Őrá a cseten akadtam. A beszélgetés hamar az erotikára terelődött, közölte, hogy szemüveges (ez nem is tudom, miért lényeges) és 130 cm a mellbősége. Legtöbb férfitársamat gondolom ez hamar begerjesztette volna, randi az Arany János utcai gyorsétteremben esett meg először. Kislány volt még (21 éves), de tényleg szemüveges és azok a mellek tényleg elképesztőek voltak. Mivel nem szégyellte hamar nekiestem, és addig simogattuk egymást, míg le nem kellett menni a WC-be neki, majd onnan mintha elvágták volna. Közölte, hogy túlzásba estem, járjunk még egy kicsit. Agykapacitása miatt nekem erre nem volt sok kedvem, de belementem. A második randin elvittem moziba, majd fel hozzám. Ekkor megint egymásnak estünk, már csak a harisnya és a bugyi volt rajta, amikor közölte, hogy mégsem. Elzavartam, soha többet nem láttam. A kapuban még annyit mondtam neki, hogy máskor ne a melleiben hordja a nem létező eszét. Ezen nagyon megsértődött.

"A májkrémes szendvicses"

Jégpillangó néven volt fent a cseten. Férje volt, de bevallása szerint unta. Sokat beszélgettünk, majd mondta, ugorjak le hozzá, mert ura elutaziik két hétre. Irány a Déli pu., akkor még onnan indultak a pécsi vonatok. Kérdeztem, elém jön? Mondta, igen, egy hatalmas kocsival. Így is lett. A kocsiban azonnal smárolás, nagyon tetszett, irány a lakásuk. Látszott a jólét, a nagyszobában elkezdtük egymást vetkőztetni. Már-már sor került a szexre, amikor megcsörrent a telefon. Lepattant rólam (én ott állok állóval), majd 25 perces telefonbeszélgetés a barátnőjével. Ezek után mondom, hogy folytassuk az ágyban. Jó - feleli - nyaljam ki. Ez után közli, hogy neki megérkezett a lelkiismeretfurdalása, mégsem. Mondom, OK, de nekem már nincs vonatom haza. Megágyazott a nappaliban, kent nekem egy májkrémes szendvicset, majd másnap hajnalban kisurrantam és az első vonattalm hazajöttem.

"Béla nője"

Úgy ismertem meg, hogy kedvese (Béla) pofozta őt a Váci utcában egy kapualjban (teljesen komoly), odaléptem, Bélát odébtettem picivel, a nőt meg a kocsimba tettem és elhúztunk onnan. Hálából azonnal megmutatta, milyen tökéletes a franciatudása, majd közölte, hogy nagyon tetszem neki. Ok, mondom, 2 fejjel magasabb és 20 kilóval nehezebb vagyok a Bélánál, na de akkor is. "Á a Béla semmi komoly, már vége" - mondja, amit el is hiszek, majd elkezdünk találkozgatni. Bejött nekem a lány, nemsokára a lakásán (pontosabban a mama lakásán) az ágyban landoltunk. A legfelemelőbb pillanatban megjött a Béla. Mint kiderült, kulcsa volt a lakáshoz. Ott állt az ajtóban döbbenten, én az ágyban döbbenten. A lány meg sír, hogy jaj Béla ne hari, meg, hogy bocsánat, de inkább mégis a Béla és én nem. Szépen felöltöztem (Béla nézte, a szemeivel gyilkolt), majd eljöttem. Később a lány hozzáment a Bélához, majd elvált, s most egyedül neveli a Béla lányát.


"Az egyszerszexes"

1 hónapot voltam külföldön, alatta cset, a szabad percekben. "Magasnő" néven beszélgetett, elég sokat, képcsere, minden szép, aranyos vagy (ha a nők ezt írják a cseten, akkor bejössz nekik), mondom, jöjjön ki elém a reptérre, vigyen haza, mert közel lakott hozzám. A reptéren ott volt, én virágot hoztam neki ki, ő csókkal jutalmazott. Nagy nehezen eljutottunk a lakására, ott azonnal egymásba gabalyodtunk. Reggel felébredtünk, olyan érdekes volt a dolog, mert tök idegenül éreztem magam, de szerintem ő is. Közölte, hogy akkor most menjek haza. Mondom OK, de látom-e még? Mondja nem. Mondom: miért? Hát, annyira nem is tudja, nem kellett volna lefeküdnie velem, de már mindegy, na menjek már, mert nem szerelmes belém. Mondom: ezzel én is így vagyok, de nem lehetne próbálkozni, hogy azok legyünk? Mondja: ha ő az első szex után nem lesz szerelmes, akkor nincs több sansz. Mondom, ezt hányszor kisérelte már meg? Mondja: én vagyok az ötödik. Ötödik az elsőn, azaz az ötödik egyszerszexes. Soha többet nem láttam.


"Az erdei orálista"

Ez is csetes ismerkedés, üzletasszonynak adta ki magát. Mondja, nagyon feszített a tempója, nincs senkije, csak szexet akar. Mivel adott időszakban én is csak ezt akartam, hát tali. Ő jött értem, mert meg szerette volna mutatni az autóját. (Rover.) Javaslatomra a Börzsönybe mentünk Kóspallagra. Mondván, beszélgessünk kicsit, aztán majd jöjjön, aminek jönnie kell. Séta közben mondta, hogy akkor ő most bekapná - nem a mellettünk lévő málnabokor termésérére gondolt. Majd megtörtént. Majd vissza Budapestre, s mire elértünk a főváros közepére nekem ment el a kedvem az egésztől. Nagyon megsértődött, s közölte, hogy fizessem ki a benzinköltséget. Megtettem, majd kiléptem az életéből.


"A szurkoló"

Egy meccsen láttam meg először. Aztán, mivel sokat jártam annak a csapatnak a meccseire, újra. Akkora melle volt, mint két dinnye. Tetszett. Megszólítottam, közölte, hogy ő ismer engem (honnan?) és szívesen főzne nekem. Elmentem hozzá. Jól főzött. Isteni volt az ágyban. Háromszor főzött nekem (nem egy este), háromszor volt isteni. Mire eljött volna a negyedik, kaptam egy telefont, hogy ha kedves az életem, felejtesem el őt. Persze a pasija telefonált. Kulturáltam elbeszélgettünk. Kiderült, hogy a remek szakácstudományokkal megáldott dinnyemellű neki is szívesen főzött. A férfi mondta, hogy akkor most kipofozza a csajt a világból. Mondom, ne tegye, én kiszállok a képből. Mondja jó. Hív a csaj is, hogy miért gyulladtam be a pasitól, aki csak egy kőműves. Mondom, mert nem akarom a spakni által bevégezni. De ő szeret. És őt? Hát őt is. Ebben maradtunk.
Később még láttam a meccseken. Ott volt vele a kőműves is.


"A pattanásos hátú"

Az utolsó történetem alanyát nem a cseten ismertem meg, hanem az 56-os villamos megállójában. Kissé kihívóan volt öltözve, de ez nem zavart, jó teste volt. Egy hét múlva eljutottunk oda, hogy a ruhák lekerüljenek róla. Nem kellett volna. A teste tele volt striákkal, a háta meg olyan pattanásos volt, hogy azon a vakok szépen olvashattak volna. Elment az egésztől a kedvem, mondom neki, ha esetleg felöltözne?
Kaptam tőle egy pofont, mint ahogyan az élettől és a csajoktól is sokat.


Üdv: netcsajvadász