Mennyire jó szöveg! Medúzás lett a bugyija egy öleléstől!

Kedves Szakítós!

Lájtos, régi aranyos kis történetet kaptok, persze krokodilkönnyekkel:

Az a lány nagyon aranyos volt, máig jóban vagyunk, pedig nagyon összetörtem a kis szívét. Ő 17 éves gimis volt, én 25-ös jómunkásember. Igen, "pedofil" voltam, tessék megkövezni, de már csak 1 év volt a 18-ig ;-) Gyönyörű, karcsú nádszálkisasszony, éjfekete haja a fenekéig ért. Ha jobban átöleltem máris medúzás lett a bugyija, amitől persze melyik hapsi nem indul be... ;-)

2x szakítottam vele, de 2x meg is bántam. Nekem hiányzott az összhang, és hogy beszélgessünk mélyebb dolgokról is, de túl fiatal volt még :-( Szóval az első alkalommal a szakítás egyszerűen szexbe fulladt. Elém térdelt, úgy könyörgött, képzelhetitek mi lett belőle :-) A második szakítás végre "sikerült", de az édes lelkem rettentően fájlalta a bokáját és véletlenül persze nem volt senki kéznél aki bevigye a sürgősségire. Ebben a végjátékban lovagiasan ölbe kapva hurcibáltam a lépcsőkön fel-alá. A röntgenes néni meg is jegyezte, hogy milyen cuki pár vagyunk. Mi csak kínosan mosolyogtunk.

Hazatérve rögtön elbúcsúztam tőle, nem játszottam doktorbácsisat. Könnyeztünk. Ő bánatában, én a megkönnyebbüléstől. Évekkel később hallottam, olyan rosszul esett neki, hogy hetekig csak sírt, még a gimiben is. Borzasztóan sajnálom. Talán ha türelmesebb lennék, nem lennék ekkora MPG :-)