Ha egy olyan leányzóval találkozik, aki megdobogtatja a szívét, esetleg pusztán fizikai vonzalomlép fel irányába, első kérdése a következő: Ne haragudj, te zsidó vagy?!

A kép innen

Hali! :) 

Először a könyvvel találkoztam, utána gondoltam, hogy felkukkantok a blogra is, mert akad megosztani való élettapasztalatom. :D Igen, igen… kemény 18 évemmel megéltem rengeteget, oszthatom az igét!  

Először drága barátnőm történetét hoznám nyilvánosságra. A nevek maradjanak privátok, legyen Lány és Fiú. Én Fiúnak az egyik legjobb barátjával jártam, így ismerték meg egymást. Fiú rettenetesen belezúgott a barátnőmbe, Lányba. Fiúról tudni kell, hogy erős a nemzeti érzése, akár hívhatnám Herr Fiúnak is, köznapiasan szólva van egy „kis” nazi beütése. Tehát dúl a love ezerrel Fiú oldaláról, közben Lány boldog kapcsolatban leledzik. Amiből aztán zűrős szakítás lett, vigasztalódás Fiú karjaiban. Természetesen. Fiú szeme felcsillan, reménysugár az alagútban. Lány csak szórakozott, de nem adja fel, próbálkozik, olykor sikerrel. A szerelem még egy nacionalista kőszívet is meglágyít. Aztán jött a hopsz. Lányról kiderül, hogy nem keresztény, ellenben zsidó. Fiú (magas, széles, minimál haj) kiakad, sírva fakad, itatja az egereket kitartóan. Nem értem, minek ennek ekkora feneket keríteni, ilyen a beállítottsága. DE! Fiú nagyon okos, tanult az esetből (én szívesebben nevezném ezután kőbunkónak…), ha egy olyan leányzóval találkozik, aki megdobogtatja a szívét, esetleg pusztán fizikai vonzalomlép fel irányába, első kérdése a következő: Ne haragudj, te zsidó vagy?! (Csak gratulálni tudok neki…) 

És íme itt az én történetem. SŐT! Történet a történetben, hmm, fincsi! :)

Kezdjük az alap sztorival. Fen említett barátnőmmel december végén lighti, csajos estére vágytunk, egy két koktéllal, laza táncikálással. Nyilván ez is lett: ő iszonyat leitta magát, én pedig megismerkedtem VELE. Ő tökéletesen illett hozzám, egész este beszélgettünk, mindenben egyezett a véleményünk, mély egyetértés, semmi ellentét, és az álomszép zöld szempártól a bugyimat vedlettem volna le. Este végén kiderült egy irányba lakunk, természetesen egy búcsúcsók elcsattant. Nem sokkal később jött is a telefon: „Hívj, hogy egybe hazaértél-e!”. Kedves. Ezután minden nap beszéltünk órákat msn-en. Satöbbi. Először akkor kellett volna gyanút fogni, amikor iwiwen megláttam az exe képét. Erősen hasonlított: rám, nem baj, rózsaszín ködfelhő a szem előtt. Ezután a szilveszter nagyjából együtt telt el, rengeteg beszélgetés, millió csók. Mint a tündérmesékben. Beteg voltam, elkapta, mindketten ágynak estünk egy hétre. Ezután már jó lett volna találkozni, barátnőm szülinapja épp kapóra jött! El is jött a drága, persze nekem előbb le kellett lépnem (ennek a részletezése a sztori kettő), csak mint Hamupipőkének, zálogba nem cipőt, hanem egy igen értékes órát hagytam nála. És, hogy miért is kellett lelépnem. Exem (nem a fent említett) rábeszélt, hogy aludjak nála. Megígérte, egy ujjal sem nyúl hozzám, hiszen hulla szerelmes a barátnőjébe. Be is bizonyította, volt közös fotóval díszített párnájuk; azon landolt a bugyim! :D Ennyit a szerelmes férfiról… MPG+MNK! (Azóta összejárogatunk, párnás-lány már nincs meg.) :P Persze ez nem lett elmondva NEKI. De vissza is veszem az alaptörténet fonalát. Szóval ott az óra nála, vissza kéne kapni. Tovább folytatódott a beszélgetés-lavina, végül azért az óra csak kellett. Iskolába bekísérés, óra visszaadás, józanon csókolózás. Tehát ment a hitegetés, lehet ebből még valami. Ezután sem szakadt meg a kapcsolat, tovább ment a seggnyalás. És eljött a várva várt nap! Születésnapom volt, meg is kaptam TŐLE az ajándékomat. Lejött, ugrom a nyakába, egy mondattal vár: „Összejöttem egy csajjal.” Gyomor másfél kilométert zuhan, torta visszakacsintgat, de tartottam magam. Plasztik-mosoly, arrébbmenés. Eltűnt a színről, én visszatértem. Másfél óra bőgés, fél doboz cigi, egy tábla csoki és egy pohár tiszta whisky után már cselekvőképes voltam. Exet felhívni, négylábközt megvigasztalódni. És természetesen a „Menj a p*csába!” sms háború.

Lezárásképpen azért még egy gondolat, hogy mennyire inkorrekt a kedves. Azóta is együtt van azzal a csajjal, de azért megy a fűzögetés továbbra is az irányomba… Meghajlás, taps, függöny le. 

Ennyi lettem volna, íme, ez volt eddigi életem legmegalázóbb pofára esése.  :) :(