Patak parton nem csak Kukorica Jancsi és a Tompos Kátya alakította Juliska ismerkedik? Hát mi van itt, szájjal kielégített? Mert arra járt?

Kedves Szakítós!

Az egyik legizgalmasabb szerelmi történetem szeretném megosztani veled. Az egész három éve kezdődött, 18 éves koromban. Akkoriban gyakran jártam a falunk patakjához. Csak ültem és néztem a vizet, mert tetszett. Egyik ilyen délutánomon találkoztam Dórival (17). Éppen arra sétált. A suliból ismertem, így elkezdtünk beszélgetni. Nagyon szép lány volt és én is tetszettem neki. Egész estig dumáltunk és azt hiszem, mindketten szerelmesek lettünk. Ennek hatására nem is tudtunk egymásnak ellenállni, de mivel nem készültünk gumival, ezért nem volt komolyabb esemény, viszont Dóri szájjal kielégített, ami nagyon jó volt.
Gyakorlatilag ettől a naptól jártunk együtt. Minden tökéletes volt: a kapcsolat, a szex stb. Mindent megbeszéltünk és rengeteget szereplmeskedtünk. Ő minden vágyamat kielégítette és én is igyekeztem megfelelni neki. Mindig ügyeltünk arra, hogy mindkettőnknek jók legyenek az együttlétek.
Mivel ilyen jól ment minden, a családjának is bemutatott. A szülei kedvesek voltak és a nővére, Mariann (20) is. Gyakran találkoztam velük és hármasban is sokat buliztunk.
Úgy másfél év után azonban észrevettem, hogy bár nagyon szeretm Dórit, de mégis sokszor megkívánom Mariannt is. Emiatt egy utólag nagyon rossz tettre szántam el magam: különböző pornóképekből montázsokat készítettem, amikben a nők fejét lecseréltem Mariannéra. És hát ezeket a képeket... használtam. Ebből lett később a baj. Dóri ugyanis egyszer képeket akart a telefonjáról a gépemre tölteni és megtalálta a montázsokat. Mondanom sem kell, nagyon kiakadt. Megsértődött és azonnal szakított velem. Azt mondta, soha többet nem beszél velem, és hiába hívtam, nem vette fel. Ez végülis érthető reakció, mert mégiscsak a saját terstvérével "csaltam meg".
Három nap múlva azonban csörgött a telefon. De nem Dóri hívott. Nagy meglepetésemre Mariann volt az. Mikor felvettem, azt mondta, Dóri elmesélte mi történt és bár nagyon utálnia kellene engem emiatt, de nem tud, mert régóta tetszem neki. Megkért, hogy találkozzunk. Így találkoztunk és szinte azonnal egymásnak estünk. Mit mondjak, Mariannal legalább olyan jó volt, mint Dórival. Ezután ezek a találkák rendszeressé váltak, de megbeszéltük, hogy Dóri ezt soha nem tudhatja meg.
Pár hét múlva Dóri hívott. Elmodnta, hogy nem akar kibékülni, de legyünk barátok. Megbeszéltük, hogy találkozunk. Elmentünk egy sörözőbe, iszogattunk és dumáltunk. Tényleg úgy, mint a barátok. Az este végül mégis úgy alakult, hogy szeretkeztünk - Dóriék udvarában. A lány azt mondta nekem, hogy a szex hiányzik, úgyhogy amíg nem talál mást, addig csináljuk így. Azóta vele is rendszeresen "összejárunk".
Itt tartok most. van két testvér, akik a szeretőim, de Dóri nem tud Mariannról. Valaki azt mondhatná, hogy milyen jó nekem. Amiben van valami, mivel minden testi szükségletem kielégítik a lányok. Viszont az egészből elveszett a szerelem. Ezt pedig nagyon nehéz lesz pótolni.

Üdv,
Laci