Én egy 7 éves házasságból születtem. Mi 11 évnél jártunk. Szerinte ez nem is fontos...csak az utcsó 2 év.

A kép innen

Gondoltam megosztom veletek miért is csökken a magyar népesség.
Évtized+1 évnyi párkapcsolat után, sikerült kitennie a leányzónak.
Korrekt volt.Tapintatos.Igazságos.
Persze van ok-okozat.
Nem kezdem az elejéről,nem fárasztalak benneteket.
Kezdjük a most minusz 2és fél évtől.
Bár kapcsolatunk nem volt szokványos-normális,de a szerelemmel nem volt baj.
Erre a jelentéktelen és elhanyagolható érzésre alapozva,nem túl erőszakosan és nem túl megtervezve,de gondoltam megkérdem, nem szeretné-e, ha Ő és Én reprodukálnánk magunkat egy kiskrapek/lány formályában.Bár a feltételei közel sem voltak megalapozva.Életében elösszőr nem volt negatív,bár egy lakás vétellel kötötte össze.Jah már megint témánál vagyunk.Nincs pénzem,nincs munkám.Köszi.Eltelt a nyár, már jött a tél,mire sikerült egy multinál korrekt munkát találjak.Szokásos próbaidő,megfelelés,új környezet,ráadásúl teljesen más munkaterület, mint amivel eddig foglakoztam.Közben édesanyámnál diagnosztizáltak egy súlyos betegséget.
Amit elég nehezen akart elfogadni és tenni ellene.Na ez totál kicsinált már alapból.De hát harcos vagy nem látszik semmi rajtad.Magyar eü-ről nem kell mesélnem a leghorrorisztikusabb sztorik.Anyáddal már nem beszélnek,meghalt a szemükben..csoda h él. Otthon két kamaszodó!! éppen középsuliba felvételiző öcsém.Pénz persze semmi, mert munkanélküliség után le vagy szívva.Te vagy egyedül ..anyád karanténban a kemo miatt..otthon 2 gengszter..meló azt se tudod mi van.
Majd jön a születés napod.Ünnepléshez kedved nincs, inkább takonyra leinnád magadat.Legalább addig a pár óráig a megnyugodj,felejcs.Mi lesz ha anyum meghal?Mit csinálok két kamasszal.Hogy nevelem fel Őket?Mit csinálok Vele(tudjuk kivel-Voldemort)?
Hova szakadjak?Kit fogok cserben hagyni,választanom kell.!?Anyám-öcsém-Voldemort?
Majd jön az év egyik legfontosabb napja: a tetves születés napod.
02.06.
És elötte: a beszülnünk kell sablon rizsa, amiből tudod h ki vagy dobva.
Összegezük az eddigieket:Munka,pénz szinten a legajábba nyomod.Valószinű anyád meghalt.Fullpadlón vagy.Elhanyagoltam,tényleg,sajnálom,bánt.
Ő közli a szülinapodon h van valaki..egy 3.Ő korrekt, mert akkor szól, mikor még nem történt köztük semmi.Jah, de van valakije!Akkor nem értem, nem történt semmi. Figyu akkó nekem is van valakim. A 4-esen láttam egy luveszt!!.Te gyáva vagy, mert nem mertél lelépni szerinte. ?? Ő persze nem gyáva,mikor van valakije! és akkor lép le.Ez bátorság.Beszéljünk,kérek esélyt.Aztat nem lehet, mert a másikkal a konkolyhintővel, nem lehet megtenni.Korrektnek kell lenni,vele.Persze veled nem!Én egy 7 éves házasságból születtem.Mi 11 évnél jártunk.Szerinte ez nem is fontos..csak az utcsó 2 év. grrr ... mi van??..normális vagy?
Azóta nem beszél(2év) velem, mint ha lefeküdten volna az annyával .Itt vagyok,itt tartok,még midig a múltban élek, mikor a jövőmet akartam vele tervezni!!Poénból felnéztem egy társkereső oldalra.Mindenki salsázni akar..és azt kéri h a sérelmeidet zárd le.Na ezt zárd le.
ja és szeretem...