Ez abszolút úri nő ( néha, picit sznob tudjátok az, aki elfelejti honnan jött ) aki abszolút racionális és emocionális lénynek tartja magát -kb. mint egy barlangi ászka.

A kép innen

L és B története (augusztustól  – novemberig)

(mindketten 30) 
 
 

„Mindenki okulására”: 

Sziasztok, lentebb olvashatjátok történetemet mottó: óvakodj a volt pasiját elfelejteni nem tudó infantilis nőktől: 

    1. felvonás 

A történet egy Internetes társkeresőn indult (szép augusztusi nap) , fénykép szimpatikus  egy levél még egy levél sok levél telefonszám csere, hangteszt is jól sikerült- egyre erősebb a kíváncsiság….

Találkozás, innentől viharosak az események csók érzelem hegyek - szerelem Siófok ketten együtt összeforrva – első sex fergeteges neki is nekem is.

Mint a mesében megtaláltam az igazit J – elfogadom olyan amilyen külső és belső – a fellegekben járok- SMS- hegyek – oda – vissza

Szerelmes SMS-ek, sok –  sok sex , beszélgetés. Múltunkról és a Jövőnkről- irány Portugália tavasszal esküvő. J én vagyok a végzete Ő is engem kereset stb…… 

    1. felvonás 

Elköltözik a „volt”  férjétől kivesz egy lakást – félig hozzá bútorozom, na itt kezdődtek a gondok – megváltozott sajnálja a volt férjét 11-éve ismeri szegény mi lesz vele stb….

Hiányzik a régi jómódú  élete BMW stb………

Segíteni kell a volt férjének, ennyivel tartozik neki stb……….. 

Kitalálja, ritkábban találkozzunk – összefüggéstelen gondolatok, alapvető emberi problémák

( pl. képtelen volt azt mondani ,hogy ne haragudj)és még sorolhatnám – de rendben van, szeretem, kitartok mellette nehéz időket él meg – ki kell bírni. 

Közben, ha találkozunk sex és beszélgetés minden happy.

Nála voltam beteg lettem 40C láz nem bírtam felkelni stb….. kocsival elvitt orvoshoz …..

Na de a lényeg: miután rendbe jöttem a fejemhez kaptam, hogy milyen gyenge vagyok, mert neki kellett engem orvoshoz vinnie nem tudtam taxival menni …stb………….

(Akkor már láttam, hogy „L” olyan nő, aki a pasikban a hibát nézi, s nagyon magas elvárásai vannak tipikus: „másban a szálkát, magában a gerendát” ) 

S neki nincs szüksége ilyen pasira szakítás (mindezt részegen közli velem) Majd másnap mentem a helyzetet meghívom ebédelni akkor minden happy,- Indoklás : fél tőlem mert nagyon szeret!!!!! 
 
 

    1. felvonás 

 

Ott alvás nála felkelés kis szóváltás (vihar a biliben) majd délután hívnám, de nem tudom, mert letiltotta a telefonomat!!!!! Én meg aggódom mi történt már megint – este nagy kegyesen felhív s „kvázi „ lebasz ,hogy miért hívtam és nekem meg kellett volna várnom,amíg hív summa – summarum nem vagyok elég érett érzelmileg, mert akkor tudnám ,hogy mit játszódik le ilyenkor egy igazi nő fejében!!!! S erre telefonon kirúg – én kivagyok nem értem – másnap jön az e-mail „ilyen férfi nincs, mint én „tökéletes vagyok mind testileg és lelkileg „ a végzet „ - Vasárnap találka  

Megbeszélés sírás (nagyon szeret, s az megrémíti) Na jó akkor ugorjunk neki még egyszer időt kér s majd ha mindent lezár felhív s teljes mellszélességgel mellettem lesz-  Rendben van

adok időt – igen ám de másnap jön az SMS – így meg úgy eltelik egy hét kávézás megint

Megbeszélés, hogy Ő azt akarta, hogy várat engem áprilisig s akkor felhív, s előröl, kezdjük az egészet – de próbáljuk meg még egyszer  

    1. Felvonás 

 
 

Hétvége nálam vacsi ahogy kell pezsgő leves stb…………………..sok-sok sex csók, ölelés, romantika – közben persze hívta a „volt” vagy meglevő férje előttem fel is vette csacsogtak jó 5-percig ( végül is ez teljesen normális-  nem ? ) Szombat este elment.

Következő tali szerda este lenne, megbeszéltük nála alszom, reggel jön a levél, hogy nem szerelmes, és nem tud hozzám ragaszkodni, többet érdemelek stb……. 

Ami a non – plus ultra : Ez abszolút úri nő ( néha, picit sznob tudjátok az, aki elfelejti honnan jött ) aki abszolút racionális és emocionális lénynek tartja magát -kb. mint egy barlangi ászka J

Felajánlja nekem a laza kapcsolat státuszt – legyek szerető –!!!!!!!!! ( Ő meg visszamegy a férjéhez akivel évekig nem volt sex , de pénz az van )

Hát ennyi dióhéjban  

Várom a kommenteket 

B.