Egy MILF találkozik a görög istennel.

Kedves Mindenki,

Az én történetem mottója az lehetne, hogy jobb(?) mindent tisztázni az elején.

A pasi a netről volt ismerős, egy társkeresőről. Szimpi volt tel.számig jutottunk, annyit tudtam róla, hogy magas, jófej, valami programozóféle. A kapcsolatunk félbeszakadt, nekem nem volt időm netezni, ő nem keresett. Aztán pár hétre rá, szombat este felhív, hogy nincs-e kedvem randizni. 37 vagyok, egyedül élek, a gyerekem már önjáró, gondoltam, adok egy esélyt egy hosszú estének. Öt éve elváltam, voltak pasik az életemben, de sokáig egyiket sem bírtam. Igényes nő vagyok és a normális férfiak ebben a korban vagy elváltak és sebeiket nyalogatják, vagy házasok és félrelépegetnek, vagy nem pasik.

Nyár volt, belvárosi pub, ettünk, ittunk, és kicsit többet, mint szoktam, de nem voltam részeg. Először nem nagyon tetszett, férfias volt, de nem olyan, mint amilyenről a nők álmodnak. A pasinak állati humora volt, széles válla, elképesztően okos, és gyönyörű zöldesbarnás szemei voltak, sokat nevetett, és rámenős volt, de nem tolakodó. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy borzasztóan kívánom, egyfolytában a nagy, húsos száját fixálom, és biztos voltam benne, hogy kiszúrta. Nagyon figyelmes volt, minden mozdulatomra reagált. Kimentem a mellékesre, és a fejemhez kaptam. Hát HP vagyok én? Itt ülök egy nálam sokkal fiatalabb (mint később kiderült, csak pár évvel), aki hamarosan hazavisz, és hanyatt dönt, és azt sem tudom, mi a neve, kicsoda-micsoda?

Visszamentem és elhatároztam, hogy először is tisztázom a felállást. Rám mosolygott és kész, végem volt. Lábam megremegett, és ahogy hozzám libabőrös lettem, ebből is tudtam, hogy ostoba vén liba vagyok. Fogalmam sincs, hogyan kerültünk a lakására, akkor már az ösztöneim vezettek az agyam lekapcsolt. â026és ott jött a meglepi: olyan teste volt, mint egy görög istennek, a mellkasa, mint egy kovácsfújtató, és a férfiasságaâ026 én még ilyet nem láttam, csak felnőtteknek szóló természetfilmeken, de ott is csak elvétve. Fura ezt kimondani, de gyönyörködtem benne. Hossz, vastagság, német keménységi fok...

Namármost, nekem nagyon ritkán adatott meg, hogy jó legyen, sajnos a pasik ez ügyben igen gyengék. Ha GPS-t adok az erogén zónáimmal, akkor sem találnak semmit, illetve nem is nagyon érdekli őket. Nekik én nagyon bejövök, három perc és helló, de cserébe csak a romantikus lepedőmosás marad nekem a fürge ujjaim után. Ez a pasi mindent tudott, nem jött zavarba, magabiztosan tett-vett, és a méret és tapasztalat elérte hatását, életemben először hüvelyi orgazmusom volt â013 fogalmam sincs hányszor, három után elvesztettem a fonalat. Utólag azt mondom, három és fél órán át zajlottak az események, a szobát alighanem újra kell vakolni, lehet, hogy kicsit hangos voltam.

Utána beszélgettünk. Három gyereke van, feleséggel, jómóddal konszolidált polgári élettel. A lakás nem az övé, az egyik barátjától kapta kölcsön. Ettől kicsit kivert a hideg veríték. És itt jött a mondat, amitől egyszerre olvadtam és fagytam. â01EHa megkérdezed, elmondtam volna.â01D
Egy szavam sem volt. Úgy kielégített, mint férfi még soha, olyan pontokat fedeztem fel, amikről azt sem tudtam, hogy ott vannak â013 pedig higgyétek el, kerestem őket eleget â013 és úgy eltűnt előlem, mint hó a tejben.
Egyszer még összefutottunk az utcán pár évvel később. Megismert, mosolygott, nekem meg a hangjától kifutott az erő a lábamból. Pár szót beszéltünk, de sietett â013 irigylem a feleségét és az aktuális barátnőjét.
... és ha néha eszembe jut â013 mert eszembe jut :) â013 belebizsergek még ma is. Azóta, ha hallom kolléganőimtől "nem a méret a lényeg", meg "a futó kalandok" kifejezéseket, én csak vigyorgok, mint falusi fruska az angolvécére.

Viszont azóta előre gondosan mindig tisztázom, mi a helyzet. Nincsenek is futó kalandok! ...és nem is találtam ilyen pasit még egyet.