Elvesztettem egy jó pasit, mert biztos arra gondolt, hogy ezt a balhés csajt jobb is elkerülni.

A kép innen

Elveszíteni az újat a régi miatt!
 
Társaim biztatására leírtam nem átlagos történetemet, mert kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá a kommentezők.
Egy elég hosszú kapcsolatban éltem, ami egy idő után elvesztette varázsát, és úgy döntöttem jobb lesz kiszállni belőle. Nem éreztem már azt, hogy szeretném, és azt hogy nekem ő kell. Mindig jobbra vágytam mellette és tudtam, hogy nem képes megadni nekem azokat a ténylegesen alap dolgokat, (iskolázottság, munkahely) ami egy felnőtt kapcsolathoz és az élethez kell. Többször biztattam, hogy kezdjen valamit az életével, mert ez így nem jó, de mindig csak ígéreteket kaptam. A szerelmével nem volt probléma, mert tényleg nagyon imádott. Sokra is becsültem érte, csak rossz volt, hogy míg én küzdöttem a diplomával és, hogy majd valamit kezdjek az életemmel, addig ő egy szakmáig nem jutott el. Nagyon nehezen tudtam lezárni, mert nem nagyon engedte, hogy véget érjen. Többször megpróbáltam, de egyszerűen nem hagyta!
Két héttel a "részemről végleges" szakítás után találkoztam egy sráccal (kis tökély volt) akibe megtaláltam azokat a dolgokat, amit benne nem. Megismerkedtünk és boldog is voltam, és örültem neki egészen addig, míg az exem szépen ki nem ütötte. Az első csókig jutottunk el, ami örök élmény marad így meg már főleg sajnos.
A csók után kiszálltunk a kocsiból és még beszélgettünk egy kicsit, és akkor arra járt a régi barátom,(na ez már tényleg az elkerülhetetlen sors fintora) aki minket meglátott és elborult az agya. Odajött és a kezét nyújtotta a srácnak, de a másikkal már ütött is. A srác padlót fogott és én meg csak ordítottam, hogy ne tegye. Ezután következtem én......
Szörnyű egy este volt. Aznap az egész családom nyugtatóval aludt el.
Ja és az új? Na az már mondanom se kell ezek után hallani sem akart rólam.
Még beszélgettünk ezek után, és próbáltam menteni a menthetőt, és hogy én tényleg nem tehetek arról, hogy ezt tette, de nem nagyon érdekelte.
Elvesztettem egy jó pasit, mert biztos arra gondolt, hogy ezt a balhés csajt jobb is elkerülni. Pokoli egy érzés meg találni valakit és két hét leforgása alatt el is veszteni nem a te hibádból.
Valahol meg is értem meg nem is a srácot.
Elvileg nem tehettem arról, hogy ez történt, de másrészt meg ki az aki bevállal két monoklit egy új csajért?
Na Ő nem!