Könnyed hétkezdés, mutáló Bélák, hármas randik és csiklandozó végkifejlet.

Helló minden szakítós! Nem tudok szép bevezetést írni, belevágok a közepébe. 14 voltam akkor, amikor a legjobb barátnőm -aki 1 évvel fiatalabb volt nálam- elhívott az édesanyja munkahelyének vállalati napjára, ami egy óriási rendezvény volt a Tisza-tavon. Hideg volt még, fürdeni nem lehetett, a programok pedig iszonyatosan unalmasak voltak, tehát a barátnőmmel elhatároztuk, hogy akkor fiúkat fogunk nézni.

Az egyik -nevezzük Bélának- már rögtön az elején feltűnt. Magas volt, mély hanggal, és hát nagyon jól nézett ki. (Megjegyzem, szerintem még azóta sem láttam soha olyan srácot.) Úgy a 4. óra után már annyira unatkoztunk, hogy elkezdtük követni, ami nehéz vállalkozás volt, ugyanis ő is követett minket. Kb. 6 óra után leszólított, beszélgettünk. Okos volt, kedves volt. Nem tökéletes. 16 évesen cigizett, és nem vetette meg az alkoholt sem, amit én egyáltalán nem viselek el, de annyira elvakítottak a jó tulajdonságai, hogy nem foglalkoztam velük... Délután, a nap vége felé mennünk kellett, telefonszámot és msn címet váltottunk. Amikor hazaértem, már fel voltam véve, megbeszéltük, hogy másnap találkozunk. EZ meg is történt, de ugye a legjobb barátnőmet sem hagytam volna ki, ő is jött velünk, hiszen Bélát együtt szereztük, Béla közös. Mindketten halál belezúgtunk, de megbeszéltük, hogy nem fogunk összeveszni miatta.

Így ment ez egy csomó ideig, mindig hárman találkoztunk, személyesen egy percem sem volt Bélával. Történt aztán egyszer, hogy megkérte, találkozzunk előbb, és beszélgessünk kettesben. A beszélgetés témája természetesen az volt, hogy tetszem neki, és szeretne közelebb kerülni hozzám. Jó, rendben, legyen. Nagyon boldog voltam. Aztán jött a barátnőm, előtte mindketten kussban voltunk.

Így ment ez egy darabig, aztán egyszer félrehívott, hogy ne haragudjak, de nem akar hülyíteni, mert (és igen, itt találtam rá a blogra) értékel mint embert, és tényleg szeret, és szép és okos vagyok, de nem akar elrontani, ő nem hozzám való. De a legnagyobb baj az, hogy fiatal vagyok hozzá. Lehet, hogy tényleg probléma volt, nem tudom, azóta sem beszéltünk. 

2 hét múlva összejött a nálam 1 évvel fiatalabb barátnőmmel...

-- Vanda