Interneten ismerkedni szigorúan tilos, ezt már sokszor elmondtuk. Ugyanakkor megértem a levélírót, szörnyű a netes húspiac, erről már volt egy korábbi posztunk, és semmi okosat nem tudok hozzáfűzni.

A kép innen

Kedves Szakítósblog!
 
A történet netes társkeresés közben született- tudom, minimum kerékbetörést vagy karóbahúzást érdemlek érteJ
Nem egy konkrét szakításról van szó, mégis „átütő erejű” élményben volt részem rövid idő alatt.
Adott egy harmincat alig betöltő nő (én), háta mögött egy nemrég véget ért, közel két éves kapcsolattal, és azzal az elvetemült ötlettel, hogy akkor majd a neten belecsap a lecsóba és jól megismer valami érdekes fickót.
Hősnő ír egy frappáns bemutatkozó szöveget, mert valljuk be, nem először adja netes keresgélésre a fejét. Fotót, illetve felismerhető fotót nem tesz fel, mert nem szeretné kiplakátolni a világnak az aktuális helyzetét.
Érkeznek is a levelek szép sorban, hisz a „friss hús a piacon” mindig érdekes a netező férfitársadalomnak. Megy is a kép az érdekesnek tűnő úriembereknek.
A kép saját készítésű, lévén rendszer összeomlás miatt a hősnőnek épp nincs a készleten tengerparton hosszúhajat lobogtatós, vagy mélyendekoltálós-démoniannéző, vagy hasonló szuperszonikus fotója. Hősnő átlagos, semmiképpen sem bányarém nő- harminc évesen fel tudja mérni a külsejét, volt is már dolga pár férfival akik nem fordultak el tőle undorodva, tehát higgyük el neki, hogy a belső értékeken túl fel tud villantani még egyebeket is. Villog a szeme, csillog a haja, be tudja dobni magát.
Két nap alatt négy levél jön vissza a „sajnos nem téged kereslek”, „nincs előnyösebb fotó rólad?” és a „nem te vagy a nőideálom” szövegekkel.
Hősnő kénytelen levonni azt a konklúziót, hogy a netes férfitársadalom nem adja alább egy fotómodellbe oltott fitneszkirálynőnél.
Nem tudom, mire számítottam, amikor az újságok társkereső hirdetéseiben (amikre azért tényleg nem vetemednék) is az a tipikus, hogy amíg a nők egyetlen szűrőkritériuma a férfiak felé a „józanéletű”, addig az ifjúkoron jócskán túljutott urak is kifejezetten szép arcú, bomba alakú, házias, ámde az ágyban szenvedélyes nőket keresnek….
Kedves férfitársadalom, bizonyára akadnak a neten is feltűnően szép arcú, egyben modell alkatú, többdiplomás, sportoló, szenvedélyes, jó humorú, lobogó hajú, hosszúcombú bombázók is, akik valami érthetetlen okból a való életben még nem találták meg az igazit, de a többség bizony átlagos nőként veszi a bátorságot arra, hogy ebben a „lóvásárban” kapcsolatot keressen. Valószínűleg nyitnunk kellene a mérsékelten elhízott, kockafejű, soha még igazi nővel nem kontaktáló informatikusok felé... (Bocsánat az ilyen paraméterű informatikusoktól, semmi baj nincs velük, tényleg.)