Valentin-nap alkalmából második alkalommal rendezik meg szakítós bulijukat a szakítósblog szerkesztői, mert nem jó, hogy ilyenkor csak azok lehetnek boldogok és mulathatnak jót, akiknek van párjuk. Ha jössz, itt jelezheted!



Itt az egyedülállók is felszabadultan megünnepelhetik a szerelmesek napját, sőt, az este folyamán a szervezők összegyűjtik a legfrappánsabb, legkegyetlenebb szakítós szövegeket, úgyhogy a szórakozás garantált. Persze a párokat sem akarják kihagyni az élvezetből!
 
Ráadásul a line up sem mindennapi! Aki egy kicsit is képben van a magyar filmekkel, a dj pult mögött számos ismerőst fedezhet majd fel. A félórás blokkokat olyan nevek viszik, mint Hámori Gabi, Láng Annamária, Vajdai Vilmos vagy Vranik Krisztián, az estét pedig Szabó Simon vezeti le, aki egy személyben foglalja össze a filmet, a zenét, a színjátszást és a szerelmet.

Te még nem ismered a szakítósblogot?
 
A szakítósoldal 2007. nyarán kezdte meg működését: a szakítós sztorikat gyűjtő internetes weblapon a kapcsolatok legkülönfélébb lezárását gyűjtik a szerkesztők. 2008-ban könyv formában is megjelentették a történeteket, ahol különböző tematikák mentén rendezték csokorba a válogatott szakításokat. 2011-ben pedig a szakítósblog nyomán közösségi alapú oldalt hoztak létre a www.szakítós.hu oldalon, amelynek első hivatalos buliját a szerelmesek ünnepén, Valentin-napon tartják majd a fővárosi Mika Tivadar Mulatóban.