Valentin-nap a szerelmesek ünnepe -volt, eddig, mi a szakítást, a szerelem végét, az ismeretlent, az újat ünnepeljük ezen a napon Valentine's Break címen. Gyertek el, ha szakítottatok már valaha, régen, most, vagy a jövőben terveztek.

Hozzatok magatokkal egy szakítós mondatot mint pl "Értékellek mint embert, de nem estem irántad szerelembe", lehet saját, amit te adtál, kaptál, vagy hallottad, olvastad, tetszett vagy behánytál tőle. Hozd el, és gyűjtsük össze az összes létező utolsó mondatot.

Lesz zene: a magyar színház- és filmes élet olyan nagyszerű művészei tiszteltek meg bennünket a jelenlétükkel, mint Szabó Simon (Papírrepülők), Vajdai Vilmos (TÁP, Korai), Hámori Gabriella (Állítsátok meg Terézanyut!, Budapest), Zságer-Varga Ákos (Zagar) kíséretében, Vranik Krisztián (Realistic Crew) és Láng Annamária (ex-Krétakör) -szóval elsőosztályú buli várható a Mika Tivadar Mulató pincéjében, a tánccipőt hozzátok magatokkal.

Ha jöttök, itt a Facebook-event, okézzátok le: február 12, szombat, 22 óra, Mika Tivadar Mulató. (Kazinczy utca, a 400-zal szemben)

Számot lehet kérni, itt a kommentek között.