Mikor indultunk bulizni, mondtam, hogy én megyek aludni, és ő mondta, hogy elkísér, de alhatnék nála is.

 
NE FELEDJÉTEK - MEGINDULT A REGISZTRÁCIÓ A SZAKÍTÓS.HU OLDALRA

Sziasztok! :)

Velem ez volt a legviccesebb sztori, ami megesett, azt hiszem, örülnöm kéne neki, hogy nem vagyok olyan szerencsétlen, a blogon a többi sztorit elnézve. :)

Úgy kezdődött a sztori, hogy én (lány, 19) egy elég nagy szakításon voltam túl éppen egy majd' 4 éves kapcsolat után, és akkor kezdtem el az egyetemen társasági életet élni. Egy nagyon jó társaságba kerültem bele, nagyon gyorsan megszerettem őket. Egy este elmentünk kocsmatúrázni, de úgy jött ki, hogy csak négyen lettünk. 3 fiú, és én. :) Az egyik srác, legyen mondjuk Lajos, néhány megmozdulásom után egész este mondogatta, hogy ő feleségül fog venni, ha ezt folytatom, de közben mondta, hogy a barátnőjével így-úgy. Nem is nagyon foglalkoztam vele, nem vettem komolyan, tudtam, hogy csak poénkodik. Kicsivel később, egy másik este újra egy kocsmába kerültünk, egy kis tanulás utáni beszélgetésre ültünk be. Ott kiderült, hogy nincs is barátnője, és akkor sem volt, csak a régi barátnőjéről beszélt. Akkor valamit megláttam benne, megtetszett, gondoltam akkor majd kitalálok valamit. Megkértem, hogy segítsen nekem tanulni az egyik tantárgyból, ami neki jobban ment. Azonnal rá is bólintott, de végül úgy jött ki a lépés, hogy nem kettesben tanultunk, hanem másik két csoporttársunkkal. Itt gondoltam, hogy akkor ezt ő nem igazán úgy gondolja, ahogy én, hát megint jegeltem. Majd a zh utáni lazításon egy barátnőm a társaságból észrevette, hogy nekem eléggé tetszik azért Lajos, és (gondolom én, bár ezt soha senki nem erősítette meg) beszélt vele, hogy hajtson/hajthat rám. Így is tett, félrehívott, és lekapott. Mikor indultunk bulizni, mondtam, hogy én megyek aludni (ez egy másik nagyon izgalmas sztori, ami eközben zajlott), és ő mondta, hogy elkísér, de alhatnék nála is. Mondtam, hogy ez nem fog menni. Sétáltunk, majd a következő párbeszéd zajlott le:
-Most akkor tényleg nem alszol nálam?
-Tényleg.
-De miért?
-Mert nem vagyok az a részegen másokkal lefekvős típus!
-De nem is vagy részeg!
Hát, itt nevettem egy jót, mondtam, hogy jó éjszakát, ő elment a többiek után, én meg aludni. (megjegyzem, ő azért elég részeg volt :))
Azóta is nagyon jóban vagyunk, nagyon imádom, és továbbra is egy társasággal járunk el mindenfelé.
Bocsi, hogy ez nem egy igazi szakítós sztori, de ez a "hódító" szöveg, ami tulajdonképpen elrettentőre sikerült, nekem nagyon tetszett! :)

Üdv mindenkinek!