A részegen ismerkedés veszélyes terep, a Nyers együttes mára már klasszikus slágere frappánsan összefoglalta: "ezek fényre csúnyuló lányok". Szerintem egyébként névjegykártyát is szigorúan tilos osztogatni, pedig nekem nincs is olyan khm, érdekes foglalkozásom mint a történetben szereplő Ricsinek. Tegye fel a kezét, aki befizetett volna egy körre!

Helló, elolvastam a történeteket a blogon, és nagyon jót nevettem rajta.

Hát gondolhatjátok hogy azért írok mert ilyesmi történt velem is! Mondjuk nem szakítás mert az első randit le kellett mondanom..

Szóval szombaton egy igen vad mulatozás közepette odalépett hozzám egy szimpatikus fiú(Ricsi), elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy valami wellnesz központban dolgozik és valami terápiás izével dolgozik. Az elfogyasztott alkoholok hatására csak bólogattam miközben a szavak nem jutottak el az agyamig. Elérkezettnek láttam az időt hazamenni, amikor megkérdezte hogy elmegyek-e hozzá terápiára mondom persze persze, mondta hogy holnap délután neki jó is lenne hívjam fel és menjek be, hogy annál hamarabb szabaduljak adott névjegykártyát, köszöntem négykézlábon hazamásztam.

Reggel felkeltem persze nagyon másnapos voltam, eszembe jutot hogy Ricsi meg a wellnesz mondom mintha az isten küldte volna, előkerestem a névjegyét, név telcsiszám cím stb., és a foglalkozás: kolon-hidroterápia szakember.

Rákerestem a googlban: http://www.google.hu/search?hl=hu&q=kolon+hidroter%C3%A1pia&meta=  

"vastagbél alapos tisztítását jelenti"

Hát az első sokk után elkezdtem röhögni, persze az én hibám biztos nem figyeltem amikor elmesélte :D