És mint a filmekben.

A kép innen

Sziasztok!

A szülinapi buliján csalt meg, egy emelettel az alatt, ahol én aludtam.

Csak ez a levél tudja leírni azt, amit akkor éreztem, ezt akkor a barátnőimnek küldtem el.

"drága lányok!
mivel nincs már energiám meg könnyem, hogy felhívjalak titeket, így muszáj ilyen személytelen formában tudatnom veletek, hogy szakítottam vele.
Bulit szervezett náluk és meghívta a barátait, ismerőseit. Mivel én a buli miatt egész nap takarítottam meg kaját csináltam, így fél3kor ledőltem, és megígérte, hogy majd jön utánam, és mellette ébredek. beállítottam a telefonom 5re, hogy ha esetleg valahol elaludt, akkor felhozzam. kerestem mindenhol, de nem találtam, a kamrából pedig furcsa hangok jöttek, de gondoltam az egy másik pár, viszont őket megtaláltam egy másik szobában. és mint a filmekben. a szerelmes lány sírva rányit a párjára, amint mással szexel. sír, ordít, elfut, a fiú utána. de nincs mit mondani ennyi, vége. a lány felszáll az első vonatra és elmegy.
szóval ez történt. nem tudom feldolgozni, ez a nap életem legrosszabb napja. nemcsak, hogy megcsalt, megalázott nagyon csúnyán és darabokra törte a szívemet. nem tudom neki ezt megbocsájtani. pont róla nem tudtam ezt elképzelni és megtette.
nagyon rossz most és az lesz jó darabig, de remélem el tudom idővel felejteni majd.
szeretlek titeket
puszi"

Akármennyire szeret, képes megcsalni. Nem változnak. MPG.

Üdv,

juci