Ebben a sztoriban van rocker, de még mindig nincs fesztiválos szakításunk.

 

 

A kép innen

 

Íme néhány sztori:

1. Egyetemistaként megismerkedtem egy gyönyörű, hosszú hajú, kisportolt testű rocker sráccal. A kezdeti hév után a közös tevékenységeink nagy része kimerült abban, hogy néha eljárogattunk sörözni, aztán haza...hozzám, pontosabban az ágyamba.

Az igazat megvallva csak azon a téren tudott nagyokat alakítani, máshol nem jeleskedett. Nagy machónak is képzelte magát, folyton sztriptízelni akart (előjáték show), ami eleinte nagyon vicces volt és tetszett is...de a végére már nevetségessé vált.

Néhány nap szünet után, éjfél körül felhívott és kérte, hogy menjek fel az ő lakására, amúgysem voltam soha még. Gondolom, a legújabb darabokat akarta megmutatni a bélyeggyűjteményéből.

 

Én: -Ne haragudj, nem megyek. Volt egy kisebb balesetem, félreléptem, teljesen fel van dagadva a bokám. Járni is alig birok.

Rocker srác: Nem baj, gyere légyszíves...nem fogod megbánni...

Én: -Nem jövök, tényleg fáj a bokám és késő is van már.

Rocker srác:- Gyere taxival!

Én: -Nincs pénzem taxira. (Itt már felkészültem arra, hogy hogyan utasítom el, ha azt mondaná, nem gond, ezúttal fizeti ő az utat.)

Rocker srác:-Nem gond...akkor jöhetsz gyalog is!

 

Elköszöntem, a telefont letettem, a számát töröltem és újabb vízes borogatást tettem a sajgó bokámra.

 

2.

Másik idilli kép, néhány hetes a dolog. Kezdünk közelebb kerülni egymáshoz, szeretné, ha találkoznék a családjával: péntek esti randi, a szüleivel. Ok. Csupa mosoly, báj és kellem uralkodik. Minden tökéletes, mindenki elégedett, az est jól zajlik. Megbeszéltük, hogy másnap is találkozunk, a srác ígérte, hogy jelentkezik. Várom. Szombat délelőtt semmi, szombat délután semmi, szombat este...semmi! Gyanús. Úristen, valami baja lett??? Vasárnap délelőtt egy számomra ismeretlen szám hív. Felveszem, nem szól bele, majd leteszi. Egyre gyanúsabb. Később visszahívom a barátnőm telefonjáról.

 

Én: -Szia, kerestél a másik számomon.

Ő: - A francba! Igen, kerestelek. Oh, a francba! Bocsánat a zavarásért! Én XY barátnője vagyok vagyis ex-barátnője, mivel ezelőtt 10 perccel, amikor elment tőlem, szakítottunk. Azért hívtalak, mert megtaláltam a számod a telefonjában. Kíváncsi voltam ki vagy, de most már nincs jelentősége.

 

Sosem vettem a fáradtságot, hogy tisztázzam a helyzetet.

 

3.

Idilli kép: ágyban,  Adónisszal, párnacsata utáni pillanatok. Mire ő gyengéden átölelve megszólal: Ugye, nem éled túlságosan bele magad?

 

 

4. Barátnőmmel történt.  A pasija az utóbbi időben csak akkor kereste, amikor szüksége volt valamire. A következő találkán, a srác hozta a szokásos formáját, be sem érkeztek a lakásba, már szinte teljesen levetkőzött, ott állt a szoba közepén, pucéran, harcra készen, amire a lány: -Nekem ehhez semmi kedvem. Most jobb, ha hazamegyek, szia! És becsukta maga mögött az ajtót.

Nekünk vicces volt, a pasinak nem.