A szenvedélybeteg fiú azt mondta a lánynak, hogy már nem használ heroint, meg hogy szereti. Lerészegedések és hazugságok. Ebben a történetben valahogy minden furcsa.

Adott egy lány (én,19 év) és egy fiú, természetesen. Nevezzük Leónak, mert az rövid. Ő most 22.  Röviden az ismerkedés: ő részegen egy kocsmában, én józanul játszok egy haverjával. Beszélgetünk, ő is bekapcsolódik, később rákeresés neten, aztán msn. Sokat beszélgettünk, jónak ígérkezett minden. A barátaim, akik nagyjából ismerték, mondták, hogy inkább maradjak távol tőle. Nem foglalkoztam ezzel, hiszen álmaim pasija volt. Fültágító, piercingek na meg sok- sok tetoválás. Magas is volt, zöld szemekkel.

Pár napos msn-en való beszélgetés után megbeszéltünk egy találkát. Ez volt karácsony után egy nappal. Délelőtt megkértem, hogy jöjjön el velem megvenni egy könyvet. Ő addig elkérte a telefonomat, hogy had beszéljen egy haverjával. Megbeszélték, hogy találkozunk vele és elmegyünk inni. Ez az, első randi és már lerészegedünk, délelőtt. Végül összejöttünk.

Szilveszter. Haverjai jó fejek, dicsérnek, hogy végre egy normális lány van Leó életében, mert eddig csak drogfüggő lányokkal járt, akik csak kihasználták. Dagadt a mellem a büszkeségtől persze, hogy a haverjai ilyet mondanak nekem.

Miután elég nagy mennyiségű alkohol elfogyott, előkerült a fű. Én nem kértem, hiszen egészségügyi dolgozó leszek (szenvedélybetegekkel fogok foglalkozni, ami ironikus…), de Leó rendesen szívta az adagokat. Éjfél után ültünk a lakása előtt (igen, saját lakása van, az anyja kirakta otthonról az életvitele miatt) és szerelmet vallott nekem. Nagyon örültem és ez volt az a pillanat, amikor elvakultan belészerettem. Azt is elárulta, hogy nemrég szokott le a heroinról. Na puff. De én voltam a szent barátnő, megváltozott, elnézzük neki. Aztán jöttek a veszekedések. Ez mindig akkor fordult elő, mikor részeg lett és olyankor elviselhetetlenné vált. Ez általában dührohamokkal járt együtt. Ilyenkor mindig tartottam tőle, mert mesélték, hogy már vert meg lányt. De általában utána mindig bocsánatot kért, és jött utána egy fergeteges békülős szeretkezés.

Egy hónap után, egy szerdai napon felmentem hozzá. Munkából jött, előtte vásároltunk ennivalót, hazamentünk, én elmosogattam, addig ő összedobott valami egyszerű kaját. Ettünk, közben filmeztünk. Szótlanok voltunk mindketten, ami azelőtt soha nem fordult elő. Kaja után néztük tovább a filmet, feküdtünk egymás mellett az ágyon. Várom, hogy mikor mászik rám. Meguntam a várakozást, rámásztam én. Ez máskor mindig tetszett neki, most csak annyit kérdezett, hogy csak nem szeretkezni akarok? Ezzel elvette a kedvem. Nem szóltam hozzá, ő se hozzám, aztán elaludt. Én fogtam magam és haza mentem. A barátnőimmel beszéltünk a dologról és ők azt mondták, hogy biztos fáradt volt. Ezzel egy ideig én is tudtam magam áltatni, aztán Leó egyre kevesebbet keresett. Aztán egy este beszéltünk msn-en és rákérdeztem, hogy szeret-e engem. A válasza az volt, hogy sajnálja, de nem is volt szerelmes belém, csak úgy érezte, mert örült, hogy végre van mellette valaki, aki szereti. És hogy erről már hamarabb is akart velem beszélni. Aztán (vulgárisan kifejezve magam) azt mondtam neki, hogy pedig biztos szeretett volna, ha egy drogos kurva lennék. A válasza egyszerűen ennyi volt: ,,akkor te nem szerettél volna engem” mosolygós szmájlival a végén. Na ott kiborult a bili, töröltem mindenhonnan, ha az életemből nem is.

Egy hétvégén aztán elég ittas állapotban voltam és felhívtam, hogy még szeretem és hiányzik és nem értem, hogy miért lett vége. Magyarázkodott egy kicsit, aztán leraktuk. Erre egy hétre lefeküdtem egy sráccal, akiről később kiderült, hogy jó barátok. Ez az. Valentin napon pedig kaptam Leótól egy kedves kis sms-t, hogy egy aljas és hazug kurva vagyok és hogy képzelem, hogy lefekszem a barátjával. Válaszom: „ne ítélkezz felettem, te dobtál ki, így már nincs sok közöd hozzám.”  Ez sikerült őt elfeledni, valamint egy megbízható forrás mondott még egy szép dolgot: Leó végig nyomta magába a heroint és büszke volt arra, hogy nem tudtam róla, valamint ő igazából leszarta, hogy vagyok neki, csak egy „luxuskurvára” volt szüksége, aki megad neki mindent, és akit bármikor megdughat.

Ennek az a tanulsága, hogy lehet valaki álmaid pasija, ha egy lecsúszott barom.

Teszkóba jártunk, rendszerint piát venni, gumit használtunk, katonának pedig nem mehet.