A vidéki diszkók hangulatát csempészi a belváros szívébe a Szakítósblog. A húsvét vasárnapi locsolóbálban a fullasztó kölniszag mellett csokitojástól maszatos arcok is várhatók: a Mika Tivadar Mulatóban Kolin Márk, Szabó Simon Rojál és Hifi Nyuszi celebrálják a parasztbulit. (RSVP)



A csendes-ülős karácsonyi, és a féktelen Valentin-napi szakítósbuli után a szakítósblog szerzői úgy döntöttek, ez az ünnep sem múlhat el a magányos szívek barkácsklubja nélkül. Ezért zenés vigadalomra invitálják a blog olvasóit, valamint minden egyedülállót és párkapcsolatban élőt. 


Az érkezéshez a fiúknak  kölni, a lányoknak piros tojás a kötelező kellék. A tánctéren pedig spriccparádé és tojáshajigálás közepette lehet kifejezni a felszínre törő vonzalmakat, így bárki szerezhet magának húsvétra új párt.


A hangulatfelelős, ahogyan legutóbb is, Szabó Simon aka Rojál, most Moszkva téri suttyóként melegíti be az estét és gondoskodik arról, hogy mindenki megfelelően lealjasodjon.
Majd a Kolin zenekar frontembere, Kolin Márk mutatja meg nekünk, hogy ez a húsvéti nyár sosem ér véget: a kilencvenes évek Balaton-parti hangulatát hozza el diszkóstul, főtt kukoricástul és jurodenszestül. Haspólós, topos lányok, buffalós, inges fiúk hajrá, éljen az Éden Hotel hangulata a Mika Tivadar Mulató pincéjében! Az ezúttal Hifi Nyuszi néven bemutatkozó Forrai Krisztián pedig a cuppogós olasz gay diszkó szettjével vág vissza a kőmosott farmeres, ármánipólós, hátrazselézett hajú műmájer digóknak, akik szédítették a csajainkat.

Csak bírjuk a tempóváltásokat!

Időpont: 2011. április 24. 21 óra.
Helyszín: Mika Tivadar Mulató (1075 Budapest, Kazinczy utca 47.)
RSVP: http://www.facebook.com/event.php?eid=145199118878713
Bővebb infó: http://szakitshabirsz.blog.hu/