Ez egy üzenet. Ha minden héten megjavíthatnánk egy kapcsolatot, akkor ez lenne az, mert szegény nő szeret. És nincs rosszabb ennél.



Sziasztok!
Az én sztorim nem hétköznapi..számomra legalábbis!
Történt 10 éve, hogy megismertem, megszerettem..blablabla..volt rózsaszin köd, rengeteg könny, és még több szakítás..melynek eredménye egy csodálatos, gyönyörű esküvő lett nem sokkal a 10 éves fordulónk előtt..boldog voltam, talán Ő is, talán hiba volt már akkor, amit tettünk. Házasságunk 4 hónapig húzta.Anyagi problémák voltak..és én nem mindent mondtam el neki, merthogy mindíg "lehúztam" a problémákkal..állítólag.Ezért aztán szép lassan megszoktam, hogy nem mondhatom el a gondjainkat, mert akkor bezárkózik, és inkább vállaltam minden szart, csakhogy jól érezze magát..hiba volt, kiderült..elhagyott, szilveszterkor.Hivatkozva mindezekre..aztán szépen visszaszivárogtak közös barátoktól infók, és minden kiderült.Állítólag már nem szeretett, és különben is , szerinte már a szex is gyenge volt, meg már nem is szeret, csak a megszokás..és a blabla...
A mai napig találkozunk, és bizony "éljük" is a házasság elég fontos részét...szerintem elég bevállalósan..mígnem megint hallom, hogy bevallotta néhány közös ismerősnek, hogy én erőszakosan találkozni akarok vele, és Ő csak enged..és hát igen, még mindíg elég gyenge a szex...Nos, hát ezúton üzenem neki, hogy ne legyen ennél gyengébb szeretkezésben része..
Nos, ez az én sztorim..dióhéjban.Nem bánom, ami történt, csak nem értem...vajon miért nem vállalja fel azt, ami történik? Igen, ez a gyerekszerelem...fel nem vállalható, a másikat megalázó story az enyém..talán a karmám, talán egy hatalmas hiba.Okultam, tanultam, de mégis csak azt tudom mondani, bármilyen hazugság is most az Ő élete..mégis szeretem.