Talán, ha már kész lenne a szakítóskönyv, nem is kaptuk volna meg ezt a levelet, mert a gyáva nő csak felcsapta volna, kicsit bogarássza, és kész. Szerencsére gyáva nők és kevésbé sértő, de jó szakító dumák mindig lesznek. Továbbra is vállaljuk szakítások lebonyolítását élőben, levélben és cseten! Az emelt díjas szolgáltatás jelszava: értékellek mint embert.

1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva zárjuk a kéziratot, úgyhogy a szakkönyvbe illő szakításokat addig küldjétek. Meg utána is, de az már csak a javított karácsonyi kiadásba kerülhet bele.

2. És mindenki csekkolja a postafiókját, hátha kapott tőlünk levelet.

3. Elindult a goldenblog nevezési szakasza. A szakítósblog a szórakozás kategóriában kíván megmérkőzni.Csak szólunk.

4. Keressük május hónap posztját.

 

 

Hello,

Én a kedves olvasóktól kérnék segítséget. Nem bírom megfogalmazni, miként szakítsak. Pár hete ismerem az illetőt, és minél többet találkozunk, annál jobban rombolja le az első fantasztikus benyomást. Ahogy a mondás, kezdi kimutatni a foga fehérjét. Látszik, hogy az első randin igyekezett, de azóta egyre jobban kezdi elengedni magát, és nem az az illető egyre kevésbé tetszik, akik ezek szerint, valójában. 5 randevún vagyunk túl, de napi szinten felhív. És az utolsó beszélgetésünk során fogalmazódott meg bennem, ez nem mehet tovább. Még nem volt több egy két csóknál, de nem is szeretném. Legszívesebben még a randi költségeit is megtéríteném, csak hagyjuk abba...

Szóval keresek egy kevésbé sértő, de jó szakítós dumát!

Egy gyáva nő