Szegény srácot nagyon sajnálom, mert vészkiáltását a szakítósközösség fogja megoldani. Itt ugyanis tanácsot kérnek, bár olyan fura stílusban, hogy benne van a levélben, hogy kamu, de ezt töntsétek el ti. A levéírónak nagyon köszönjük, hogy írt, de legszívesebben azt tanácsolnánk, hogy beszélgessen más lányokkal, partizzon és igyon. Hagyja ezt a lányt békében, mindenkinek így lesz jó.


Forrás: flickr.com
Igazából nem azért irok ide hogy leírjak hogy történt a szakítás,igazábol tőletek kérek segítséget hogy szerezzem vissza.

Történet a következő :

2005 óta ismerem a csajt,3 évvel fiatalabb nálam. 2006ba mikor még 15 éves volt én elkezdtem fűzni,de bizonyos okok miatt nem eröltettem túlságosan.2007/2008 szilveszterekor kicsit ittasan szerelmet valottam a csajnak. Igazából ettől a naptól számított 19 napra össze is jöttünk,úgy hogy a leányzó teljesen belém habarodott. Tudni illik rólam én nem az a hűséges típus vagyok. De ez a lány megfogott és kemény 5 hónapig bírtuk .

Kapcsolat közbe voltak kisebb nagyobb szünetek.Másik lánnyal beszélgettem ezért dobott(akire a legjobban féltékeny volt).Vagány,partyzós ,kicsit tul büszke ember vagyok.Míg ezalatt az 5 hónap alatt együtt voltam,én is totál belehabarodtam. Teljesen megváltoztatott,barátaimat elhagytam,nem foglalkoztam velük,nem ittam,nem jártam buliba,rájöttem nekem ez igy jo. Nagyon szerettük egymást ő is szeretett engem.De az utobbi időbe égetett mindenki előtt (Saját családja,Rokonjai ), úgy viselkedett velem mint ha a kutyája lennék. De nem volt más lehetőségem nyeltem,néha beszologattam neki,szívtam a vérét,mint az 5 honap alatt párszor. Mikor ugy tűnt végleg szakítunk 3 hónapba,mert hogy én hisztiztem mikor nem kaptam meg valamit,nem ugy volt ahogy én gondolom, elkezdett egy ismeretlen pasival ismerkedni aki nekem a barátom volt(óvoda társam,iskola társam) attól a pillanattól kezdve elkezdtem neki minden ajándékot venni hogy éreztessem vele mennyire fontos számomra.Minden héten virág,ajándék,mindent.Elfogadta.De nem mutatta hogy örült volna.Ujra kibékültünk.2 hónapig voltunk együtt megint, és így az 5 honapnál elhagy engem mert gyerekes vagyok,komolytalan. Nem tetszik neki ha elmegyek egymagam sétálni mert depis vagyok mert én szeretem őt és elhagyott engem. Azért hagyott el mert nem tetszik neki a viselkedésem,amivé változtatott engem.Nem képes belátni hogy ő tett ilyenné.De tudom szeret még engem. Csak elege van a hülye viselkedésemből...Mit tegyek ??? segítsetek!!!!