A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.

Sziasztok,

Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori végéig nem derül ki), az eset kb.  3 éve történt. Megismertem egy leányzót, 4 évvel volt fiatalabb, én akkor 24 voltam. Kicsit  kislányos volt, én már ennél érettebb leányzókhoz voltam szokva, de mégis elbűvölt a tündéri  kisugárzásával, igéző szemeivel.

Nekem sajnos van egy fétisem a szexben: konkrétan szeretem, ha néha (!!) a lány másik alsó nyílását kényeztethetem (igen, ott, és nem vagyok pornófüggő, egyszerűen csak más, bizsergető érzés). Persze ez lehetne valami extrémebb dolog is, de gondoltam leírom, hogy ne találgassatok.
Ezt először mindig furcsa felvetni, rávezetni a lányokat, hogy jó lenne kipróbálni... Sokan megalázónak találják, furcsának és perverznek. Én próbálom ezt nagyon lassan adagolni, nem erőltetem. De ha nem kapom meg, akkor sajnos elkezd az agyam csak erre gondolni: egyrészt nem élvezem úgy a szexet, mert tudom, hogy nem mehetek el ameddig szeretném... meg kell állni, nem lehetek elég felszabadult. Rossz érzés, hogy nem kaphatom meg azt amire vágyom, attól akit szeretek.

 

Nos, a leányzó, bármennyire is szerettem, elvből elutasította ezt a dolgot. 16 hónapja voltunk így, eleinte nem zavart, mert úgy gondoltam, hogy "majd úgyis meggondolja magát idővel", elvakított a szerelem. Nagyon szerettem Őt, más városba költöztem miatta, mindent megtettem érte (próbálom rövidre fogni: tényleg mindent!).

Sajnos úgy adódott, hogy egy részeges céges bulin lefeküdtem egy kolléganőmmel. Kis város, gyorsan kiderült... Semmi más nem motivált, csak ez: hosszú idő után megint megtehettem azt. Nem tudott megbocsátani. Én megértem, nem hibáztatom. De nem kellett volna sok ahhoz, hogy ezt még véletlenül se tegyem meg. Persze, MPG.

Majdnem másfél év, gyönyörű emlékek. Ilyen hülyeség miatt elúszott... Lehet nem illettünk össze?  Lehetnek ennyire szigorúak az elvek? Vagy csak túl fiatal volt? Vagy csak nem voltam elég erőszakos? Vagy nekem kellett volna megváltozni?

Próbáltam helyrehozni, nem ment, Hogy szakítós mondat is legyen (ez volt tőle az utolsó): "Csak úgy tudok rád gondolni, mint egy perverz faszra". Nekem Te pedig egy édes prűd kislány maradsz az emlékeimben. Kár :(